Rundrejser i New Zealand med dansk rejseleder

Få New Zealand helt ind under huden på en rundrejse med dansk rejseleder

New Zealand er en vidunderlig cocktail af spændende byer, maorisk kultur og natur af nærmest ufattelig skønhed. Man føler sig hensat til verdens begyndelse, når man kører gennem uberørte landskaber, der spænder over alt fra barske bjerge til blide, frugtbare sletter. På vores rundrejse til New Zealand har vi nemlig udvalgt det bedste af det bedste fra både Nordøen og Sydøen og serverer det hele for jer på et sølvfad.

Nordøen byder på alt fra golde vulkanlandskaber til eksotiske strande. Vi skal både besøge maori-kulturens højborg i Rotorua og opleve traditionel maorisk sang, dans og mad blandt springende gejsere og boblende mudderhuller og se nærmere på skyskraberene i moderne Auckland.

Besøget på Sydøen er som en rundtur til mange lande på én gang. Fjordlandskaberne minder om Norge, og i Duniden bliver tankerne ledt hen mod Skotland. Haast-passets rå og uspoleret natur og Glacier Valley Walk med en fabelagtige udsigter til Westlands gletsjere skaber en fortræffelig naturramme om jeres rundrejse. 

Den new zealandske livsstil er afslappet, og I skal bare læne jer tilbage og nyde maden, vinen og udsigterne på en spændende rundrejse i et af verdens smukkeste lande.

Kom til Australien- og New Zealand-rejsemesse

Rundrejserne inkluderer altid:

  • Transport i henhold til program
  • Udflugter inklusiv entreer i henhold til program
  • Dansk rejseleder eller lokal engelsktalende rejseleder med stor viden

 

Har du spørgsmål til vores rundrejser med dansk rejseleder?

Kontakt

Rundrejser

Kort

Vis på kort

Kontakt