Fleischers Hotel i Voss

Historisk jernbanehotel

Fleischers Hotel, Voss
Voss er det perfekte udgangspunkt, hvis I vil opleve fjordene og ønsker at være aktive i ferien. På Fleischers Hotel, der er et moderne hotel og rigt på traditioner, bor I i skønne omgivelser helt centralt i Voss mellem jernbanestationen og søen Vangsvatnet. Hotellet blev bygget i 1889 for velstående gæster som ville opleve fjord og fjeld, og er den dag i dag indbegrebet af et historisk hotel. Forvent ikke et luksus-hotel, da der har været stort fokus på at bevare den historiske sjæl skal man kunne acceptere at ikke alle detaljer er moderne. Men alle værelser har eget bad, og de fleste byder på storslået udsigt over vand og fjeld.

Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 644 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Charme og udsigt

Fleischers Hotel er rigt på traditioner. Bygget i 1889 for velstående gæster som ville opleve fjord og fjeld, er hotellet den dag i dag indbegrebet af et historisk hotel. Forvent ikke et luksus-hotel, da der har været stort fokus på at bevare den historiske sjæl skal man kunne acceptere at ikke alle detaljer er moderne. Men alle værelser har eget bad, og de fleste byder på storslået udsigt over vand og fjeld.

Fleischers Hotel har 110 værelser, bar samt både en uformel og mere formel restaurant. I tillæg har de en sommeråben terrasse med udsigt til fjeld og vand. Wellness-afdelingen består af adskilte swimmingpools for voksne og børn, boblebad, sauna, fitnesscenter og udendørs tennisbane. Endvidere er der gratis parkering ved hotellet, og de har også ladestationer for el-biler.

Voss, eller Vossevangen, som den lille by officielt hedder, er det perfekte udgangspunkt både for at opleve fjordene omkring samt et centrum for aktiv ferie. Rafting, cykelture, vandreture, klatring, zipline, kajak/kano og fisketure er blot noget af det som tilbydes... og alle aktiviteter har både en familie- og en "voksen"-version. Der er også en gondolbane lige ved siden af hotellet som tager en op til højfjeldet. Om vinteren er gondolbanen en central del af det Voss Skicenter.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011