Fleischers Hotel i Voss

indbegrebet af et Historisk hotel

Fleischers Hotel, Voss
Voss er det perfekte udgangspunkt, hvis I vil opleve fjordene og ønsker at være aktive i ferien. På Fleischers Hotel, der er et moderne hotel og rigt på traditioner, bor I i skønne omgivelser helt centralt i Voss mellem jernbanestationen og søen Vangsvatnet. Hotellet blev bygget i 1889 for velstående gæster som ville opleve fjord og fjeld, og er den dag i dag indbegrebet af et historisk hotel.

Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 680 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Historisk hotel, som har fulgt med tiden

Fleischers Hotel er et moderne hotel rigt på traditioner. Bygget i 1889 for velstående gæster som ville opleve fjord og fjeld, er hotellet den dag i dag indbegrebet af et historisk hotel. Placeret centralt i Voss mellem jernbanestationen og søen Vangsvatnet, har hotellet i snart 150 år været omdrejningspunktet i Voss.

Fleischers Hotel har 110 værelser, bar samt både en uformel og mere formel restaurant. I tillæg har de en sommeråben terrasse med udsigt til fjeld og vand. Wellness-afdelingen består af adskilte swimmingpools for voksne og børn, boblebad, sauna, fitnesscenter og udendørs tennisbane. Endvidere er der gratis parkering ved hotellet, og de har også ladestationer for el-biler.

Voss, eller Vossevangen, som den lille by officielt hedder, er det perfekte udgangspunkt både for at opleve fjordene omkring samt et centrum for aktiv ferie. Rafting, cykelture, vandreture, klatring, zipline, kajak/kano og fisketure er blot noget af det som tilbydes... og alle aktiviteter har både en familie- og en "voksen"-version. Der er også en gondolbane lige ved siden af hotellet som tager en op til højfjeldet. Om vinteren er gondolbanen en central del af det Voss Skicenter.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie

Få et tilbud