Restauranten Under

Luksus under havets overflade

Ved Spangerid i det sydvestlige Norge finder du en restaurant i særklasse. Du opdager den måske ikke med det samme, ogdet er der en god grund til: Restauranten ligger nemlig 5½ meter under havet overflade! Fra restaurantens kan du se lige ud på noget af det, havet har at tilbyde, og som i samme øjeblik bliver tilberedt til dig i køkkenet. Man kommer ikke udenom at bygningen er et mesterværk i sig selv, og den ligner næsten en moderne container, som er ved at glide ned i det kolde, brusende hav.

En dansker med visioner

Chefkokken kan for den kendte madelsker virke bekendt. Hans navn er Nicolai Ellitsgaard. Han er dansker og tidligere chefkok på blandt andet Henne Kirkeby Kro. Hans passion ligger i lokale råvarer og ingredienser, han selv kan finde i den vilde natur, og så elsker han at eksperimentere og give gæsterne en særlig kulinarisk oplevelse. Menuen ændrer sig fra årstid til årstid, da der kun bruges lokale råvarer, mens de er i sæson, og du kan altid forvente, at menuen vil leve op til rejsen ind i det ukendte.

I februar 2020 modtog Under sin første Michelinstjerne efter at have slået dørene op i 2019. Vil du opleve den helt unikke og overraskende madoplevelse som Under kan tilbyde, så skal du være ude i god tid, der er nemlig ofte rift om bordene. Vi anbefaler derfor, at du reserverer bord, så snart du ved, hvornår turen går forbi Under.

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie