Stina - Odense

Stina - rejsespecialist

Jeg kom ind i rejsebranchen ved et tilfælde, men opdagede hurtigt, at det var der jeg hørte til. Det at kunne hjælpe andre med mine erfaringer og viden så de får en god rejse er fantastisk.
Jeg elsker at rejse og det at komme ud og udforske forskellige kulture, måder at leve på og se al den smukke natur der findes derude, gør mig glad.

Mit favorit rejseland er USA, fordi mulighederne er mange og her rejser jeg til hvert år. Californien og den vestlige del er der jeg har rejst mest og jeg holder både af den storslåede og varierende natur man finder i blandt andet Yosemite, Bryce Canyon og Grand Canyon og endelig storbyerne San Francisco og Las Vegas, der aldrig sover.

Som småbørnsfamilie holder jeg også meget af Florida, hvor man i vores vintermåneder, kan få varme, sol og strand samt opleve de mange forlystelsesparker, der er i Orlando, hvor vi altid lejer et hus med egen pool.

Jeg lejer altid en bil, når jeg rejser.  Den giver den ultimative frihed og så er det også på køreturene, vi tit oplever uventede ting. I storbyerne som f.eks. New York køber jeg altid et metrokort eller går rundt.

Nogle af mine største oplevelser:

  • New York – byen jeg aldrig bliver træt af
  • Bryce Canyon - Utrolig smuk natur, gå en tur ned i dalen og se klippernes farve forandre sig
  • Twin Peaks –  nyd den smukke udsigt ud over San Francisco
  • London – Gå en tur igennem den smukke Hyde Park og shoppe løs på Oxford Street
  • Miami Beach – Slap af på stranden eller gå en tur i byen og se de flotte art deco hoteller

 

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Odense

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt