Hotel Tyrol

Lille og charmerende

Hotel Tyrol i St. Johann in Tirol er et godt, nydeligt og centralt beliggende mindre hotel, der blev totalt istandsat i 2008. Her er reception, bar, morgenmadslokale, fri parkering samt en nyere lille wellnessafdeling med sauna, dampbad og solarium. Værelserne er pæne og store med radio, satellit-tv, safe, hårtørrer og badeværelse med bruser.

Alle gæster har fri adgang til Panorama Badewelt, som ligger 300 m fra hotellet og byder på stort inden- og udendørs swimmingpool, 65 m vandrutsjebane, wellness- og fitnessafdeling m.m. Ophold på Hotel Tyrol inkluderer morgenmad.

Samme ejer (dansktalende Johnny Teilersgaard) har også det større Sporthotel Austria, der ligger ca 1 km på den anden side af  centrum på Winterstellerweg. Har man bestilt halpension, er det her middagen serveres. Læs mere om Sporthotel Austria.

Fra 375 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Juni-september

Hotelstandard:
3* stjerner+
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om St. Johann in Tyrol

 

 

ØSTRIGSK BJERGIDYL

 

St. Johann in Tirol ligger i Leukental og har altid været en travl og velhavende by, der  i lang tid tjente godt på minedrift. Idag er byen regionens pulserende hjerte, omgivet af imponerende bjergmasiver som Wilder Kaiser. Byen har et charmerende centrum omkring Marktplatz med den smukke barokkirke, masser af forretninger, caféer og restauranter. 

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er St. Johann in Tirol et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre end 50 km fra St. Johann: Schleier Vandfald, Schwarzsee, Ellmauer Halt, Steinplatte og Hintersteiner See. Og fra byen går der kabineliften Harschbichl op i et par tusinde meter højde, hvorfra I har en vidunderlig udsigt over de omgivende bjerge.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det skønne Tyrol.

 

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Intern kommentar

Bestilles direkte på hotellet hos:

Johnny Teilersgaard
Sporthotel Austria KG
Winterstellerweg 3
A-6380 St. Johann in Tirol

Tel.: +43 (0)5352 62507
E-Mail: info@sporthotelaustria.at
www.sporthotelaustria.at


Nettopriser pr. person pr  nat med morgenmad 2019

Lavsæson: 1–29JUN  24AUG–06SEP  08–19SEP  22–29SEP
EV 52 € 
● DV 40 €  3V 40 € ● 4V 40 €

Højsæson: 29JUN–24AUG ● 06–08SEP ● 19–22SEP
EV 57 € 
● DV 45 €  3V 45 € ● 4V 45 €

Hund ok mod gebyr på 15€ pr. nat - ikke tilladt i restauranten!