Romantik Hotel Spielmann, Ehrwald

Hyggeligt hotel i skønne Tyrol

Romantik Hotel Spielmann, Ehrwald

Romantik Hotel Spielmann har været hotel siden 1926 som familievirksomhed, der nu drives af 4. generation. Det 4-stjernede Romantik Hotel Spielmann ligge rpå solsiden af Zugspitze midt i den Tiroler Zugspitz Arena, omgivet af enge, skove med de imponerende bjerge som baggrund.

Fra 850 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Spielmann byder på fortryllende charme kombineret med det moderne alpine skaber en speciel og stemningsfuld atmosfære. Gamle ting fra familiens ældre, rustikke træudskæringer og naturlige materialer af høj kvalitet skaber en særlig følelse af at liv. Komfortværelserne på ca. 35 kvm er nænsomt indrettet i rustik stil og har naturligvis alle moderne faciiteter. 

Morgenmad siges at være dagens vigtigste måltid, og her kan I se frem til duften af ​​friske rundstykker og forskellige typer brød fra den lokale bager, friskbrygget kaffe plus et fantastisk udvalg af forskellige typer te, pølse, ost, lækre smør, syltetøj, honning, müsli, juice, frugt og meget mere. Regionale morgenæg tilberedes frisk efter ønske af vores morgenmadschef.

Til middag tilbereder køkkenet en 5-retters aftenmenu med varierede kulinariske fristelser bestående af en salat eller en startbuffet, supper, tre forskellige hovedretter, en dessert og til sidst et fint udvalg af frugt og ost.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud