Salzburg: Cykeltur i byen og omgivelserne

Oplev Salzburg, en af de mest cykelvenlige byer i Østrig. Rejs langs et netværk af cykelstier for at udforske byen Mozart og dens utallige grønne områder. Få et sjovt eventyr med hele familien.

Begynd din opdagelsesrejse af de magiske omgivelser i Salzburg, er cykeludlejningsstedet.. Derfra kører du langs floden Salzach til Mozart-pladsen og over Residenzplatz, Domplatz til Festspielhaus. Fortsæt med at se en af de smukkeste udsigter over den gamle bydel på Müllner Steg-broen. Nyd derefter udsigten over Mirabell-haven til Festung Hohensalzburg, et velkendt, men altid imponerende syn.

Efter en længere tur langs Salzach-floden krydser du floden til Nonntal og stopper for at se et kvindekloster fra det 8. århundrede, Nonnberg Abbey. På små sidegader og cykelstier skal du gå til Hellbrunner Allee og Hellbrunn Slot. En skyggefuld sti med gamle træer går 2,8 kilometer forbi statelige boliger som det imponerende Schloss Freisaal og Schloss Fronburg. Gør et kort stop i parken ved Hellbrunn Palace for at forfriske dine fødder i Kneipp-poolen. Forundre den moderne kunst i parken og nyd det 400 år gamle kompleks med det smukke palads og farverige blomster.

Fortsæt din tur og passerer forskellige boligkvarterer med udsigt over Untersberg til Leopoldskron Slot. Med udsigt over Untersberg fører stien til Schloss Leopoldskron. Efter at have cyklet rundt om en lille sø, opdag fantastiske fotograferingsmuligheder. Den 200 år gamle ejendom, der nu er kendt som et Schloss Hotel, har været et filmsted for forskellige film og har en lang interessant historie.

Oplev smukke huse og haver ved siden af Almkanalen, en lille kanal med turkisblåt vand fra Königssee. Rejs over en lille bakke tilbage til byen og Mozart-pladsen. Forkæl dig selv med dit sidste kig til Alperne, Untersberg-bjerget, og find en spektakulær udsigt over den gamle bydel til Mirabellgarden og Kapuzinerberg.

Fra 1.703 kr.
pr. gruppe

Lokation:
Salzburg, Tyskland, Bayern, Schönau am Königssee, Königssee, Residenzplatz, Salzburg, Kapuzinerberg, Schloss Leopoldskron, Hohensalzburg-fæstningen, Hellbrunn Slot, Salzach-floden, Østrig, Salzkammergut, Salzburg (delstat), Oberösterreich

Varighed:
3 time(r)

Sprog:
English, Tysk

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Kør gennem den gamle bydel i Salzburg
 • Oplev de skjulte perler i Salzburg væk fra mainstream
 • Se tre forskellige sommerpaladser og nyd en smuk udsigt over bjergene

Yderligere information

 • Turen finder sted under alle vejrforhold

Inkluderet

 • 3-timers guidet tur

Ikke inkluderet

 • Cykeludlejning, 15 €
 • Entrégebyrer
 • Mad eller drikke

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011