Sporthotel Austria

Uformelt og hyggeligt

Sporthotel Austria ligger i rolige omgivelser, ca. 5 min. gang fra St. Johann's centrum og nær bjergbanen. Hotellet er omgivet af sin store have, hvor det er muligt at slappe af når vejret tillader det, ligesom visse sommeraftenen dækkes op til grill. 

Hotellet har en store hyggelige restaurant samt dejlige og komfortable lounge-områder samt naturligvis en hyggelig bar. Desuden findes en dejlig indendørs swimmingpool på 7 x 13 m, et nyt fitnesscenter samt et mindre wellnesscenter med sauna, dampbad og infrarøde kabiner. Alt samme til gæsternes gratis afbenyttelse efter en lang dag i bjergene.

De 43 værelser fordeler sig på tre etager med elevator er pæne og velindrettede og opdelt i tre kategorier, med og uden balkon samt junior-suiter, og alle har badeværelse med hårtørrer, fladskærmstv, telefon og safe smar sidemøbler. På hotellet skal der betales kurtaxe (turistskat) på 2,20  € pr. person over 16 år pr. dag.

Samme ejer (dansktalende Johnny Teilersgaard) har også det mindre Hotel Tyrol, der ligger ca 1 km på den anden side af  centrum på Kaiserstrasse. Læs mere om Hotel Tyrol.

Fra 375 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Juni-september

Hotelstandard:
3* stjerner+
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om St. Johann in Tyrol

ØSTRIGSK BJERGIDYL

 

St. Johann in Tirol ligger i Leukental og har altid været en travl og velhavende by, der  i lang tid tjente godt på minedrift. Idag er byen regionens pulserende hjerte, omgivet af imponerende bjergmasiver som Wilder Kaiser. Byen har et charmerende centrum omkring Marktplatz med den smukke barokkirke, masser af forretninger, caféer og restauranter. 

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er St. Johann in Tirol et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre end 50 km fra St. Johann: Schleier Vandfald, Schwarzsee, Ellmauer Halt, Steinplatte og Hintersteiner See. Og fra byen går der kabineliften Harschbichl op i et par tusinde meter højde, hvorfra I har en vidunderlig udsigt over de omgivende bjerge.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det skønne Tyrol.

 

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Intern kommentar

Bestilles direkte på hotellet hos:

Johnny Teilersgaard
Sporthotel Austria KG
Winterstellerweg 3
A-6380 St. Johann in Tirol

Tel.: +43 (0)5352 62507
E-Mail: info@sporthotelaustria.at
www.sporthotelaustria.at


  • Juniorsuite på ca. 35 m2 . Dobbeltseng og udtræksseng. Balkon
  • Dobbeltværelse med balkon ca 25m2, siddemøbler 
  • Dobbeltværelse uden balkon ca 20m2, siddemøbler
  • Enkelt​​værelse med balkon ca 25m2, siddemøbler, 

Priser pr. person pr  nat med morgenmad 2019

Lavsæson: 25.MAJ – 06JUL  24AUG – 06SEP  08 – 19SEP  22 – 29SEP
DV med balkon 44 € 
DV  uden balkon 40 € 
Juniorsuite 52 € (2-4 pers)
Tillæg for Halvpension 9 €

Højsæson: 06JUL – 24AUG ● 06 – 08SEP ● 19 – 22SEP
DV med balkon 58 €
DV uden balkon 54 € 
Juniorsuite 65 € (2-4 pers)
Tillæg for Halvpension 11 €