Sporthotel Royer

Uforglemmelig ferie

Sporthotel Royer ligger ca. 5 min. gang fra Schladmings hyggelige centrum og fra bjergbanen Planai. Det er et rigtig godt hotel til en dejlig ferie for både par og familier. Værelserne er store og særdeles velindrettede med siddeafdeling, der også kan laves om til to opredninger til børn. Og selv om en familie på fire bor i et værelse, er der stadig god plads til alle.   

Hotellet byder på mange aktivitetsmuligheder, bl.a. stor offentlig svømmehal med inden- og udendørs swimmingpool, vandrutsjebane m.m., tennisbaner, sportshal, legeplads, billard, dart, funroom m.m. Og hvis dagens udfoldelser har været krævende, er her en spa med finsk sauna, dampbad og infrarødkabine kun for hotelgæster. Hotelgæster kan også gratis låne cykler og mountainbikes.

Desuden har hotellet en fremragende restaurant med særdeles god mad og en hyggelige bar. og to minutters gang fra hotellet ligger en stor SPAR-købmand, hvor I kan købe alt til dagens udflugt eller aftenens hygge. Har man købt halvpension hjemmefra, men har andre planer en dag, kan man få refunderet 11 € pr. voksen og 7 € pr. barn hvis frafald meddeles receptionen senest kl. 11 samme dag. 

Fra 675 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad og Schladming-Dachstein Card (i sæsonen). 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
3* stjerner
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Schladming

Dachstein og Planai

 

Schladming er en hyggelige lille by med ca. 6.000 indbyggere og ligger i delstaten Steiermark. Schladming er flere gange blevet kåret til Europas bedste skisportssted, med gode faciliteter og mange hyggelige caféer og restauranter.  Byen ligger omgivet af de fire bjerge Planai, Hochwurzen & Reiteralm samt Hauser Kaibling på østsiden og på den modsatte side af dalen rejser sig det imponerende Dachstein-massiv.

Centrum i Schladming består stort set af en hyggelige hovedgade og nogle tilstødende sidegader, hvor byen hyggelige restauranter og caféer gør sig til. Og fra byen centrum fører Planaibahnen direkte op i det skønne terræn, hvor der er utallige både korte og længere vandremuligheder. Under kabineliften løber også en mountainbike-nedkørsel, som nok er en af de mere dramatiske, men der findes mange andre muligheder i området.

Dachstein er også et at de vigtigste udflugtsmål og en tur med bjergbanen er inkludret i Schladming-Dachstein Sommerkarte, som er med i prisen, når I bor på Sporthotel Royer. Her kommer i op i ca. 3.000 m højde med fantastiske udsigter over gletscheren og ned over dalen.

.      
 .

Alt det får du

prisen inkluderer

 

Når I bor på Sporthotel Royer er følgende ydelser inkluderet i overnatningsprisen:

  • Overnatning i værelse med badeværelse, toilet, separat minibar, fladskærms-tv, safe, internet (3 €/døgn)
  • Badekåbe under opholdet
  • Kæmpe morgenbuffet
  • 5-retters valg-menu inkl salatbuffet
  • Adgang til Spa med finsk sauna, tepidarium, strømkanal og modsrømsanlæg (direkte i hotellet)
  • Keglebaner, billar, dart, funroom
  • Lån af cykler og mountainbikes
  • Schaldming-Dachstein Sommerkarte (1. juni - 7. oktober)*             

*Schladming-Dachstein Summercard
Når man bor på Sporthotel Royer får man et "Sommercard" med i prisen. Kortet giver gratis ubegrænset brug af Dachstein-Tauern regionens bjergbaner og kabinelifter, gratis kørsel på betalingsvejen f.eks. til Dachstein, fri brug af vandrebusser, vandretaxi og rutebiler, fri entre til flere swimmingpools og badesøer, fri entre til flere attraktionen, minigolfbaner og meget mere.

Kort

Vis på kort

Galleri

Intern kommentar

Bestilles direkte på hotellet hos:

Sporthotel Royer 4* superior
Europaplatz 583
8970 Schladming

Tel.: +43 3687 200-413
reservierung@royer.at
www.royer.at

Nettopriser 2019 pr. person pr. nat:

i dobbeltværelse med morgenmad 72 €
i dobbeltværelse med halvpension 87 €
enkeltværelsestillæg 15 € pr. nat
opredning 0-10 år gratis inkl. morgenmad (HP 16 €)

Opredning 10-15 år 50% rabat
Opredning voksen 20% rabat

OBS: Turistskat 1,50 € pr. person over 15 år pr. nat
OBS: Bo 5 betal for 4 nætter: 01-30JUN og 14SEP-07OKT

Hund ok mod gebyr på 15€ pr. nat