Pas- og visumregler for Vietnam

pas- og visumregler for danske statsborgere, der ønsker at rejse til Vietnam

Vietnam er visumfrit for danske statsborgere ved ophold af højst 15 dages varighed.

For ophold op til 15 dage gælder følgende regler:

  • Passet skal være gyldigt i op til 6 måneder fra indrejsedato.
     
  • Gyldig returbillet eller anden dokumentation for udrejse inden for de 15 dage fra indrejsedatoen skal kunne forevises.
     
  • Der skal være gået minimum 30 dage siden udrejsen fra et eventuelt tidligere visumfrit ophold.


For ophold udover 15 dage er der visumpligt for danske statsborgere:

Visum skal søges ved den vietnamesiske ambassade i Danmark. Passet skal være gyldigt 90 dage fra indrejsedato.

For alle ophold i Vietnam gælder følgende:

  • Danske forlængede pas anerkendes ved indrejse.
     
  • Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes som hjemrejsedokument til Danmark.
     
  • Børn skal have eget pas


Da reglerne kan ændre sig med kort varsel, anbefales det, at der altid søges oplysning om gældende pas- og visumregler ved landets ambassade.

Adresse på vietnams ambassade

Vietnams Ambassade
Bernstorffsvej 30C
2900 Hellerup
Tlf. 39 18 39 32

Læs mere på
www.um.dk