Flybilletter til Azorerne

Bestil din flybillet til Azorerne

Du kan vælge at bestille din flybillet til Azorerne i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Azorerne, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Azorerne er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Azorerne i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Guide til Azorernes lufthavn

Lufthavnen på Azorerne ligger placeret i "hovedstaden" Ponta Delgada på hovedøen São Miguel.

Navn: João Paulo II Airport
Adresse: Aeroporto de Ponta Delgada, 9500-749 São Miguel, Açores, Portugal
IATA kode: PDL

Transport til og fra lufthavnen:

Med bus
Der kører en lufthavnsbus mellem lufthavnen og Ponta Delgada. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen.

Med taxi
Nemmest er det for dig at hoppe i en taxi til din videre destination på Azorerne. Du finder en taxi i stueplan ved ankomst-terminalen.

Med udlejningsbil
Ponta Delgada ligger på sydsiden af Saõ Miguel, der er Azorernes hovedø. Øen er garant for smuk natur og fantastiske udsigtspunkter udover hav og ø. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt på Azorerne, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i lufthavnen.

Guide til at finde de billige fly til Azorerne

Som regel finder du de billige fly til Azorerne, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris.

Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Azorerne på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Azorerne i god tid, og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du med det samme blandt de bedste priser på fly til Azorerne.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Azorerne

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Azorerne fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Azorerne uden mellemlandinger.