Flybilletter til Azorerne

Book din flybillet til Azorerne online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Azorerne i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Azorerne, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Guide til Azorernes lufthavn

Lufthavnen på Azorerne ligger placeret i "hovedstaden" Ponta Delgada på hovedøen São Miguel.

Navn: João Paulo II Airport
Adresse: Aeroporto de Ponta Delgada, 9500-749 São Miguel, Açores, Portugal
IATA kode: PDL

Transport til og fra lufthavnen:

Med bus

Der kører en lufthavnsbus mellem lufthavnen og Ponta Delgada. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen.

Med taxi

Nemmest er det for dig at hoppe i en taxi til din videre destination på Azorerne. Du finder en taxi i stueplan ved ankomst-terminalen.

Med udlejningsbil

Ponta Delgada ligger på sydsiden af Saõ Miguel, der er Azorernes hovedø. Øen er garant for smuk natur og fantastiske udsigtspunkter udover hav og ø. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt på Azorerne, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i lufthavnen.

 

Værd at vide om flybilletter til Azorerne

Guide til at finde de billige fly til Azorerne

Som regel finder du de billige fly til Azorerne, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris.

Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Azorerne på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Azorerne i god tid, og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du med det samme blandt de bedste priser på fly til Azorerne.

Vores priser på fly til Azorerne er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Azorerne i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Azorerne hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Azorerne

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Azorerne fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Azorerne uden mellemlandinger.