Flybilletter til Ponta Delgada på Azorerne

Find og bestil din flybillet til Ponta Delgada

Du kan vælge at bestille din flybillet til Ponta Delgada på Azorerne i vores Ponta Delgada. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Sicilien, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Ponta Delgada er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Ponta Delgada i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, der kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Ponta Delgada lufthavn på Azorerne

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Ponta Delgada på øen Azorerne vest for Portugal i Atlanterhavet.

Navn: João Paulo II Airport
Adresse: Aeroporto de Ponta Delgada, 9500-749 São Miguel, Açores, Portugal
IATA kode: PDL
Tidsforskel: -2 timer ift. Danmark

Transport til og fra Ponta Delgadas lufthavn:

For at komme til centrum fra lufthavnen kan du vælge mellem minibus, taxi og udlejningsbil:

Med bus
Hvis du vælger at tage med bus til centrum, skal du med en shuttle-minibus, der kører mellem centrum og lufthavnen. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen, og den stopper ved de fleste større hoteller på øen.

Med taxi
Nemmest er det for dig at hoppe i en taxi til din videre destination i Ponta Delgada. Du finder en taxi i stueplan ved ankomst-terminalen.

Med udlejningsbil
Ponta Delgada ligger på sydsiden af Saõ Miguel, der er Azorernes hovedø. Øen er garant for smuk natur og fantastiske udsigtspunkter udover hav og ø. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Ponta Delgadas lufthavn.