Flybilletter til Ponta Delgada på Azorerne

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Ponta Delgada på Azorerne i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Ponta Delgada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Ponta Delgada lufthavn på Azorerne

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Ponta Delgada på øen Azorerne vest for Portugal i Atlanterhavet.

Navn: João Paulo II Airport
Adresse: Aeroporto de Ponta Delgada, 9500-749 São Miguel, Açores, Portugal
IATA kode: PDL
Tidsforskel: -2 timer ift. Danmark

Transport til og fra Ponta Delgadas lufthavn:

For at komme til centrum fra lufthavnen kan du vælge mellem minibus, taxi og udlejningsbil:

Med bus

Hvis du vælger at tage med bus til centrum, skal du med en shuttle-minibus, der kører mellem centrum og lufthavnen. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen, og den stopper ved de fleste større hoteller på øen.

Med taxi

Nemmest er det for dig at hoppe i en taxi til din videre destination i Ponta Delgada. Du finder en taxi i stueplan ved ankomst-terminalen.

Med udlejningsbil

Ponta Delgada ligger på sydsiden af Saõ Miguel, der er Azorernes hovedø. Øen er garant for smuk natur og fantastiske udsigtspunkter udover hav og ø. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Ponta Delgadas lufthavn.

 

Værd at vide om flybilletter til Ponta Delgada på Azorerne

Guide til at finde de billige fly til Ponta Delgada

Her kan du bestille dit fly til Ponta Delgada på Azorerne. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Ponta Delgada.

Som regel finder du de billige fly til Ponta Delgada, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris.

Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Ponta Delgada på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Ponta Delgada i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du med det samme blandt de bedste priser på fly til Ponta Delgada.

Vores priser på fly til Ponta Delgada er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Ponta Delgada i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Ponta Delgada hos FDM travel.