Royal Savoy

Dette foto er fra Funchal

Luksus hotel med havudsigt, 700 meter fra Funchals centrum.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
 • Mødelokaler
Sport
 • Fitnessrum
Værelses faciliteter
 • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
 • Restaurant
 • Concierge
 • Lounge
 • Room service
 • Elevator
 • Adgang for kørestole
 • Vaskeriservice
 • Børneaktiviteter

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet har en enestående beliggenhed lige ud til Atlanterhavet i Funcals bugt. I de umiddelbare omgivelser finder man et supermarked samt diverse forretninger, barer og restauranter. Havet ligger også blot få minutters gang fra hotellet. Bymidten ligger ca. 1 km fra hotellet. Herudover er der et busstoppested ca. 50 m væk.
Indretning
Hotellet er kendetegnet ved sin spændende arkitektur og sin eksklusive komfort. Det er bygget i 2002 og råder over 223 lejligheder og studios samt 12 suiter fordelt på 10 etager. Hotellet er meget elegant indrettet og kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med en døgnåben reception, elevator og safeboks. Bygningen rummer desuden flere butikker og selskabslokaler (spillerum, bibliotek samt tv- og opholdsstue), en frisørsalon og et konferencerum. På det gastronomiske område er der en pianobar og to klimatiserede restauranter med ikke-ryger-afdeling (á la carte og buffet). Til hotellets høje serviceniveau hører naturligvis også offentlig internetadgang, hjælp i tilfælde af sygdom samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På de udendørs arealer finder man en legeplads. Der er selvfølgelig også parkeringspladser og en garage.
Hotelværelse
De moderne og komfortable værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt en king size seng og en altan. Til den videre indretning hører telefon, satellit-tv, radio, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg/centralvarme. Lejlighederne og studierne er ligeledes smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue-/soveværelse og tekøkken med køleskab. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse.
Sport/underholdning
På de store udendørs araler er der et smukt anlagt poollandskab med to swimmingpools (heraf en opvarmet), et separat børnebassin, en pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. I haven, hvor man finder mange springvand, er der de ideelle betingelser for at slappe af. Sportsbegejstrede kan spille tennis, bordtennis eller minigolf samt i hotellets spillerum også billard. Ved havet kan man desuden dyrke forskellige vandsportsgrene (kano, jet ski, motorbåd etc.). Lige i nærheden ligger der desuden en dykkerskole. Herudover er der også en healthklub med fitness-rum, indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, whirlpool og beautysalon. Her er der også mulighed for at få massage. Der arrangeres desuden et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med sport og lege for både store og små (miniklub). Den nærmeste golfbane ligger ca. 5,5 km fra hotellet.
Forplejning
Morgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Bestil her