Kør-selv-ferie Algarve og det sydlige Portugal

Gyldne sandstrande, hvide badebyer og dramatisk natur

Tag familien med på en kør-selv-ferie i Algarve, Portugals sydligste region. Den 150 kilometer lokkende kyststrækning med bløde sandstrande og kunstneriske klippeformationer indbyder til solkysset afslapning ved Atlanterhavet. Men en kør-selv-rejse giver jer også friheden til at opleve en anden side af det postkortperfekte ferieparadis. De uspolerede bjergbyers rustikke charme og den utæmmede natur vil vise jer, at Algarve er meget mere end sol og strand.  

Algarve er en smuk oplevelse det meste af året. I februar bades landskabet i mandelblomster og vilde orkideer, foråret er et overflødighedshorn af dufte og farverige fugle, strandene er ikke så tætpakkede og jacarandaen svøber landskabet i lilla nuancer. I juli og august lokker strandende med svalende vinde, og efteråret er frugtbart og gavmildt. Hvis I flyver til Faro eller Lissabon, kan I hente lejebilen og starte jeres kør-selv-ferie direkte fra lufthavnen.

Inspiration

Vis på kort

 


Algarvekysten er fantastiske naturoplevelser, solrige sandstrande og charmerende lokalkultur. En kør-selv-ferie til Algarve byder på alt hvad hjertet begærer.


 

Rejseformer

Kontakt