Oplev naturskønne Madeira

1o dages kør-selv-ferie på skønne Madeira

Madeira er alt hvad hjertet begærer. Den lille øgruppe i det østlige Atlanterhav byder på frodige dale, naturskønne vandreruter, bombastiske klippeformationer og ikke mindst en charmerende lokalhistorie. Tag på vandretur langs de historiske vandingskanaler, levadaerne, udforsk den imponerende kyststrækning i nord eller gå på opdagelse i øens livlige storbyer og interessante museer. 

Madeira er et sted, hvor alle generationer kan få en fantastisk ferie. Uanset om I er til shopping og natteliv, sandstrande og blåt vand eller natur, kunst og kultur, så har Madeira det. Storbyferie i Funchal, badeferie ved kysten eller en rundtur i den fantastiske natur? - eller måske en kombination af det hele? Madeira venter på jer.

Vi har i denne pakke inkluderet 9 overnatninger på Madeira, billeje i hele perioden og naturligvis flybilletterne. 

Fra 4.359 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 10 dages kør-selv-ferie med flybillet, hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter

 

Denne kør-selv-ferie kan du selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Madeira

I har 9 nætter på Madeira, som giver jer 8 hele dage til at udforske alt det bedste som øen har at byde på.

Tag fx på vandretur til Madeiras højdepunkt, Pico Ruvio. Med sine 1.862 meter over havets overflade er det det tredje højeste punkt i hele Portugal. Heroppefra er der en bjergtagende udsigt over øens kuperede landskab, hvor bjerge, kløfter og grønne vækster hersker så langt øjet rækker.
Ønsker I en smuk udsigt uden at skulle på vandretur, så tag kabelbanen Teleférico do Funchal. Det giver et sug i maven, når gondolen sætter i gang på den 3200 meter lange stigning op ad den skrånende bjergside. Med bjergsiden på den ene side og det dybblå Atlanterhav på den anden, giver Teleférico do Funchal jer en 360 graders udsigt over Madeiras smukke natur.

Caniçal, der ligger på øens østlige tip, var centrum for Madeiras tidligere hvalfangst, som indtil 1982 udgjorde en stor del af øens industri. Besøg hvalmuseet i byen, hvor der både er hvalfangerskibe i autentisk størrelse og imponerende fotografier, og få et indblik i hvalfangstens betydning for den portugisiske atlanterhavsø. Caniçal er desuden kendt for sine smukke strandpromenader, udsøgte fiskerestauranter og den lille havn med de mange farverige fiskerbåde.

Pak bilen og kør mod den nordliggende by São Vicente, hvor hvide huse med orange tage ligger drysset ud på de grønne bjergsider. Her findes de berømte Grutas de São Vicente – vulkanske grotter, der blev formet for cirka 890 tusind år siden ved et vulkanudbrud i Paul da Serra. De pompøse grotter varierer mellem 5 og 6 meter i højden, og turen rundt i de knoldede hulrum er lidt over en kilometer lang og tager cirka en halv time.

Til sidst kan vi også anbefal en tur i Jardim Botanico i Funchal. Farverige blomsterbede, imponerende palmer og overvældende kaktusser - Jardim Botanico er et unikt grønt helle. På kanten af Monte kan I nyde den bjergtagende udsigt over Funchal og duften af paradisfugleblomsten. Følg de anlagte stier og nyd havens flora - Jardim Botanico giver jer en smagsprøve på Madeiras frodige planteliv.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 4.359 kr.

Prisen inkluderer

  • Flybilletter tur/retur København - Madeira
  • 9 overnatninger på Madeira
  • 9 dages billeje inkl. forsikring 


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med et stop i Lissabon på ud- eller hjemrejsen. Det kan også være I ønsker at opleve endnu mere af Portugal.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie online

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Vi er altid tæt på dig med 6 butikker
  • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
  • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Søndergade 70, 1. etage
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kattebjerg 3
4700 Næstved
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011