Holiday Inn Lisbon

Dette foto er fra Lissabon

Holiday Inn Lisboa ligger i centrum 2 km fra Eduardo VII Park, 3 km fra Lissabon Zoo og 4 km fra Lissabon katedral.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
  • Balkon/terrasse
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Lissabons centrum kun få minutter fra indkøbscentret Amoreiras. Til et busstoppested er der ca. 200 m, mens den nærmeste metrostation ligger 800 m væk. Til den nærmeste restaurant er der 500 m, mens der til diverse barer og pubber er ca. 2,5 km. Lufthavnen ligger fem km fra hotellet.

Byhotellet er bygget i 1987 og blev renoveret i 2001. Det er på 10 etager og råder over i alt 169 værelser, heraf ni suiter, 29 enkelt- og 131 dobbeltværelser. For gæsterne står der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en bar til rådighed. Der er ligeledes en indbydende à la carte restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetterminal. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.

Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, centralvarme og klimaanlæg. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.

Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Sportsinteresserede har endvidere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

Bestil her