Nossa Senhora da Estrela

Dette foto er fra Ponta Delgada

Ejerlejligheder midt i Lagoa, på sydkysten af øen Sao Miguel i Azorerne, 500 meter fra havet.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  • Børnepool
  • Udendørs swimmingpool
Hotel faciliteter
  • Bar
Værelses faciliteter
  • TV på værelset
  • Balkon/terrasse

Her skal du bo

Vis på kort

Nossa Senhora de Estrela er et 3-sjernet kompleks med lejligheder og villaer beliggende i landsbyen Lagoa nær restauranter, barer, banker, butikker, den offentlige pool og offentlig transport. Ponta Delgada ligger 9 km herfra og den nærmeste strand 5 km. Lufthavnen ligger 15 km fra komplekset.

Her findes reception (i begrænset tider), bar, trådløs internetadgang i fælles områder (mod ekstra gebyr), udendørs pool, børnebassin, terrasse, have og tennisbane.

Villaerne og lejlighederne har et soveværelse med to enkeltsenge, toilet, stue, tv, tekøkken med udstyr, køleskab og mikroovn samt badeværelse medbadekar/brusebad. Villaerne har balkon med udsigt til haven og på første sal findes et soveværelse med en stor dobbeltseng (king size) og et toilet. Lejlighederne har fælles terrasse med en panoramisk udsigt.

Receptionens åbningstider: mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 13.00 og igen om eftermiddagen fra kl. 14.00 til kl. 19.00. i weekenden og på helligdage har receptionen åben fra kl. 09.00 til kl. 12.00 og fra kl. 14.00 til kl. 19.00.

Der er parkeringsplads til rådighed.

Adresse: Caminho da Caloura ao Fisher, nº 6, 9560-061 Rosario Lagoa, Sao Miguel, Azores, Portugal.

Bestil her