Jardim Do Vau

Value for money for den aktive familie på feriested med direkte adgang til gylden sandstrand

Jardim do Vau har en priviligeret og smuk beliggenhed med direkte adgang fra poolområdet til en af Algarves skønneste, gyldne sandstrande. Masser af aktiviteter.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  • Børnepool
Sport
  • Fitnessrum
  • Golf
  • Billard
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Bar
  • Strand
  • Aircondition
Værelses faciliteter
  • Køkkenniche

Her skal du bo

Vis på kort

På Jardim do Vau er der reception, restaurant og cocktailbar med happyhour fra 16.30-18.00.

Her får I virkelig "value for money" med masser af aktiviteter og faciliteter. I kan bl.a. spille snooker og bordtennis, mens de små er i børneklubben (maj-september) eller på legepladsen.

Formen holdes ved lige i hotellets fitnessrum. I Jardim do Vaus flotte wellnessafdeling kan I forkæle jer selv i den indendørs pool, jacuzzi, sauna eller tyrkisk bad, og der er også mulighed for at få diverse massage- og skønhedsbehandlinger.

Vil I ind til Portimao, kan I tage den gratis minibus, og der er kun 500 m til den nærmeste golfbane.

Om værelserne

2-vær. lejl. med havudsigt, 3 voksne og 1 barn u/13 år

Opholdsrum med to sovepladser, kitchenette med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge samt balkon med solsenge og havemøbler.

3-vær. lejl. med havudsigt, 5 voksne og 1 barn u/13 år

Opholdsrum med to sovepladser, kitchenette med bl.a. mikroovn, vaske- og opvaskemaskine, to soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og to senge samt balkon med solsenge og havemøbler.

2-værelses lejlighed med havudsigt.

Opholdsrum med to sovepladser, kitchenette med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge samt balkon med solsenge og havemøbler, for 3 voksne og 1 barn under 13 år.

3-værelses lejlighed med havudsigt.

Opholdsrum med to sovepladser, kitchenette med bl.a. mikroovn, vaske- og opvaskemaskine, to soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og to senge samt balkon med solsenge og havemøbler, for  5 voksne og 1 barn under 13 år.

2-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, kitchenette med bl.a. mikroovn, soveværelse med to senge samt balkon med solsenge og havemøbler.  3 voksne og 1 barn under 13 år.

3-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, kitchenette med bl.a. mikroovn, vaske- og opvaskemaskine, to soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og to senge samt balkon med solsenge og havemøbler. 5 voksne og 1 barn under 13 år.

Bestil her