Kirkman´s Kamp

Livsnyderferie for både voksne og børn

1 dage
Sydafrika_Kirkmans_Kamp_Aften_14.jpg

Kirkman´s Kamp

Livsnyderferie for både voksne og børn

Kirkman´s Kamp i Sabi Sand Game Reserve er indbegrebet af traditionel safari. Den smukt renoverede lodge i elegant kolonistil tager jer på en romantisk rejse tilbage til 1920’ernes Sydafrika med storvildtstrofæer og Hemingway charme. Med sin smukke placering på et bakkedrag og et imponerende vue over Sand River er Kirkman’s Kamp en vidunderlig ramme om et spændende safarieventyr for hele familien.

Kirkman’s Kamp ligger i det private Sabi Sand Game Reserve, der ligger i udkanten af den verdensberømte Kruger National Park. Sabi Sand er kendt for sit umådeligt rige dyreliv, og her er I garanteret en storslået safarioplevelse blandt hyæner, bøfler, næsehorn, elefanter, antiloper og leoparder i Sydafrikas uspolerede natur.

Middag under stjernehimmel

På Kirkman’s Kamp leves livet gerne under åben himmel. En forfriskende frokost nydes i haven eller på verandaen, og overdådige middage får et magisk touch i den intime boma under stjerneklar himmel eller i bushen akkompagneret af stearinlysenes skær. I kan måske slutte den romantiske middag af med en drink i de bløde longeområder ved lodgen eller i tosomhed på jeres private veranda.

Unikke oplevelser i Sabi Sand Game Reserves

Sabi Sand Game Reserve blev oprettet i 1948 og er kendt for at være det absolut bedste sted i og uden for Sydafrika at opleve the Big Five. Ikke mindst fordi I her har en stor chance for at opleve de ellers sky leoparder. Sabi Sand ligger i udkanten af Kruger National Park, Sydafrikas største nationalpark, og dyrene bevæger sig frit i hele området. Her får I en helt fantastisk mulighed for at komme tæt på Sydafrikas fascinerende skabninger.

Kom tæt på Sydafrikas vilde dyr på Game Drives

I står op før daggryet, når bushens dyr så småt begynder at røre på sig, og begiver jer af sted i de åbne jeeps. Giraffer titter nysgerrigt over trætoppene, flodheste svaler sig i vandhuller, elefanterne ruller sig i mudder for at beskytte sig mod heden, der så småt begynder at presse sig på. Sammen med de alvidende rangers udforsker I bushens fascinerende liv, præcis som I ønsker at opleve det. Hen ad eftermiddagen, når solen begynder at stå lavt på himlen og varmen lægger sig lidt, begiver I jer igen af sted ud i bushen. I det svindende dagslys er det et helt andet liv, der leves i det vilde. En løve på jagt springer efter sit bytte, en gravid gepard tager sig en forfriskende tår vand, flodhestene plasker rundt i et vandhul; her oplever i livet, som det leves i bushen. Råt og fascinerende. Når mørket lægger sig over bushen, tændes spotlightet og giver jer et unikt indblik i de nataktive dyrs lyssky aktiviteter.

Få Sydafrika helt ind under huden på Bush Walk

Sæt afsted på et eventyr, hvor I kommer helt tæt på bushens fascinerende dyreliv. Sammen med en dygtig og erfaren ranger vil I gå i fodsporene på zebraer, elefanter og bøfler. Mærk Afrika med alle sanserne på én gang, når I udforsker denne verden af lyde og dufte, hvor hvert enkelt blad er med til at fortælle en fascinerende historie. Her vil I lærer kunsten at tracke dyrenes færden og høre om vilde urter og deres traditionelle brug. På en bush walk oplever I naturen på en helt ny måde.  

Store safarioplevelser for børn

Kirkman’s Kamp er det perfekte sted, hvis du skal have hele familien med på safari. Børneprogrammet WILDChild sørger for, at også familiens yngste får en fantastisk oplevelse i Sydafrikas unikke natur. Uanset om de kommer på fisketure, øver sig i at tracke dyr, laver traditionelt håndværk eller måske snitter deres egen bue og pil, vil deres dage blive begivenhedsrige og fulde af sjov. Guider og rangers vil sørge for at børnene får Sydafrikas magi helt ind under huden for ikke at tale om neglene.

Ekstraordinære safarioplevelser

På jeres ophold på Kirkman’s Kamp kan I tilkøbe forskellige ekstraordinære safarioplevelser. Uanset om I har lyst til at udforske bushen på mountainbike, overnatte i det fri i trækronerne i en vaskeægte træhytte eller opleve Sydafrika i luftballon eller fra en helikopter, så er der rig mulighed for at få unikke oplevelser med hjem. 

Her bor I

Kirkman’s Kamp tilbyder 18 intime suiter smukt indrettet i luksuriøs kolonistil og oldschool elegance. De bløde møbler, en charmerende pejs, afrikanske kuriositeter og det gammeldags løvefodsbadekar skaber en indbydende og nostalgisk atmosfære krydret med moderne luksus. Franske døre åbner op til en skøn, privat veranda, hvor I kan nyde en drink i ro og mag med mageløs udsigt over bushens uspolerede landskaber.

For mennesker og miljø

&Beyond, der står bag Kirkman’s Kamp, samarbejde tæt med bønder i området omkring Kruger National Park om at skabe reservater i stedet for farms og derved få reintroduceret den vilde dyrebestand i Sydafrika. Igennem deres arbejde har de været med til at skabe gode forhold for miljø, dyreliv og lokalbefolkning, da alt overskud føres direkte tilbage i lokalmiljøet. &Beyound støtter flere projekter i nærheden af Kirkman’s Kamp, deriblandt Rhinos Without Borders, Lillydale Home-based Care Center for Hiv-smittede og Happy Homes crèche (børnehave).

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...