Auckland - Auckland før og nu

Oplevelsesrig Udflugt i auckland og omegn

1 dage
MC109-Waitakere-Auckland-Tourism-New-Zealand.jpg

Auckland - Auckland før og nu

Oplevelsesrig Udflugt i auckland og omegn

Udflugten starter i centrum af Auckland og tager jer på oplevelser gennem byen, smukke forstæder og op på Mount Victoria med gode udsigtspunkter. Oplev skønne Auckland og omegn med fokus på både fortid, nutid, kultur og natur. Fra downtown til historiske bydele, nationalparker, strande og Maori historier.

Kom vidt omkring i Auckland og omegn

I bliver afhentet på jeres hotel i den indre by, til en heldags oplevelse med alt det bedst af Auckland fra før og nu. Auckland er ligger på 52 dvalene vulkanske kegler og mellem to havne, Waitemata og Manukau. Byen er kendt som, City of Sails, og er det New Zealands største og travleste by. Turen går nu op ad Queen Street, gennem Aucklands centrale forretningskvarter, forbi Auckland University og gennem den indre by´s park kendt som The Domain. I Fortsætter igennem den pittoreske forstad til Ponsonby med de historiske bygninger, før I kører over Harbour Bridge til Aucklands North Shore og smuk tur på Narrow Neck Beach i den historiske landsby Devonport. Der er tid her til en kop kaffe, før I fortsætter op til toppen af ​​Mt Victoria med en fantastisk panoramaudsigt over Auckland City.  

Tilbage over Harbour Bridge til Westhaven Marina, en af ​​de største marinaer på den sydlige halvkugle, og et besøg ved Auckland Fish Market, før I fortsætter til Viaduct Harbor. Om eftermiddagen besøger I byens største regionale park - Waitakere Ranges. Kun 30 km fra centrum af Auckland, oplev Arataki Center og nyd en spektakulær udsigt tilbage over byen og til begge havne. Nyd også de storslåede Maori-udskæringer i træstammerne, som danner indgang til området. I fortsætter nu videre til den vilde vestkyst med mulighed for at slentre på en uspoleret strand og lære om den fascinerende lokale historie, flora og fauna i regionen. Efter en kort køretur fra stranden, ankommer i nu til frodig regnskov og kan gå blandt store træbregner, høre indfødte fugle og opleve New Zealands berømte Kauri-træer. I er tilbage i Auckland ca. kl. 17.30

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...