Vilde oplevelser i Sydafrika

Game Drives, natsafari og besøg i Town Ship

8 dage
14_HI_Mpala_Game_drive_1.jpg

Vilde oplevelser i Sydafrika

Game Drives, natsafari og besøg i Town Ship

Mpala Safari Lodge, Olifant River - Limpopo Oplev det vilde liv midt i Sydafrikas smukke natur. Mpala Safari Lodge har en utrolig smuk beliggenhed på kanten af Krüger National Park, lodgen byder på ægte afrikanske safarioplevelser kombineret med komfortabel og smagfuld indkvartering og ikke mindst uforglemmelige oplevelser.

Kort

Vis på kort
  • Lodgen: Mpala Safari Lodge
  • Aktiviteter:

Mpala Safari Lodge er en eksklusiv lodge, smukt beliggende ved floden Olifants River midt i Sydafrikas uberørte natur i Limpopo-provinsen ved Kruger National Park.  

Lodgen har plads til 12 gæster. De seks store, lyse og komfortable dobbeltværelser er fordelt i tre gæstehuse i Mpalas store park. Alle værelser har privat bad og toilet, loftvifte, aircondition, telefon og panoramavinduer. Alle måltider serveres i Main House – nogle gange på terrassen med udsigt over Olifants River. I får også mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen eller i zebrastuen med en drink eller en god bog mellem udflugterne.

Mpala Safari Lodge er ejet og opført af det danske ægtepar Helle og Per Grunert, der i 2003 virkeliggjorde deres drømme om at bygge en unik og fredfyldt perle, der med sin stil og atmosfære hører til blandt de bedste i Sydafrika. Målet har været at skabe rammerne om en virkelig eksklusiv rejse, der forener den ægte safarioplevelse med komfort og tryghed.
 

  • Lodgen: Mpala Safari Lodge
  • Aktiviteter:

Aktivitetsprogrammet , der er inkluderet for gæster på Mpala Safari Lodge, tilbyder hver uge bl.a.

Bush Walk – 2 gange
Tur til fods i bushen sammen med Mpalas erfarne guide, hvor I oplever dyrenes levevis på nærmeste hold. Undervejs fortæller og forklarer guiden om dyrene, spor i terrænet, overlevelse i bushen og ikke mindst, hvordan man finder fødekilder og vand.

2-dages safari i Kruger National Park med overnatning
Kruger National Park er naturparken over alle. Parken er på størrelse med Jylland, og størrelsen giver mulighed for et enestående varieret dyre- og fugleliv. Safarien går over to dage, hvilket giver mulighed for at følge livet her både dag og nat – og alene det at indtage aftensmaden under stjernehimlen akkompagneret af bushens lyde er en oplevelse for livet.

Stammedans
Sothostammen byder velkommen med traditionelle sange og danse på ankomstdagen.

Safari i Hope med game drive og middag i bushen med champagne
En eftermiddags- og aftentur til det nærliggende Hope-reservat, hvor I får mulighed for game drive på 4-hjulet motorcykel. Turen afsluttes med middag i bushen under et 1.600 år gammelt baobabtræ, hvor kokken tilbereder måltidet i store gryder over åben ild, og middagens serveres med stil. Der mangler hverken dug, levende lys eller champagne!

Game drive i solnedgangen
Oplev de nataktive dyr, der vågner og er aktive, når skumringen sænker sig.

Besøg på Diphuti landsbyskole
Mpala har hjulpet og støtter fortsat den lokale skole, og det er både med til at sikre en bedre skole med en ordentlig undervisning og en fantastisk oplevelse ved et besøg.

Safari på Quad bike
Oplev Game drive på en firehjulet motorcykel

Praktiske oplysninger

Fra 21.152 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-Hoedspruit retur
  • Transport fra lufthavn til Safari Lodge t/r
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Helpension inkl drikkevand, te og kaffe
  • Udflugtsprogram som beskrevet

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Drikkevarer udover vand, kaffe og te
  • Rejse- og afbestillingsforsiking

Om rejsen

1. januar - 30. september 2019 Tilkøb ekstra uge, fra 5.823 kr. pr. person 7 nætter i dobbeltværelse

1. oktober - 30. november 2019 Tilkøb ekstra uge, fra 11.645 kr. pr. person 7 nætter i dobbeltværelse

1. december - 15. december 2019 Tilkøb ekstra uge, fra 5.823 kr. pr. person 7 nætter i dobbeltværelse

Vent venligst ...