New York - One World Observatory

Besøg One World Observatory

NYC, One World Observatory.jpg

New York - One World Observatory

Besøg One World Observatory

Det er svært ikke at blive overvældet, når I står for foden af New Yorks nye vartegn, One World Trade Center, og ser den glasklædte top forsvinde i skyerne. Endnu mere overvældende er det, når I på under et minut selv suser op over Manhattans højhuse og ser den fantastiske by folde sig ud for jeres fødder. Få det store overblik over byen, der aldrig sover på One World Observatory.

New York 360 grader

Der er en million ting at se i New York, og fra toppen af One World Trade Center kan I se dem alle. Denne 1776 fod eller 541 meter høje arkitektoniske perle i spejlblank glas tårner sig højt over New Yorks højhuse, og observatoriet på toppen giver jer en unik mulighed for at betragte hele den vidunderlige by i 360 grader. Med sine 1776 fod, der symboliserer USA's uafhængighed i 1776, har One World Trade Center siden sin åbning i 2014 indtaget den ærefulde position som Amerikas højeste bygning; New York skylines nye, storslåede kronjuvel.

Imens elevatoren ”Sky Pod” på mindre end 60 sekunder bringer jer højt over byens tage, kommer historien til live for øjnene af jer, når New York bogstavelig talt vokser op og folder sig ud for fødderne af jer i en spændende visuel ”time-laps” af millionbyens over 500 år lange opvækst.

På 100. til 103. etage kan I nyde det spektakulære panorama over byen, opleve See Forever Theater og de innovative udstillinger eller nyde en drink på toppen af verden. Er I modige, så gå en tur på glasgulvet ”Sky Portal”, hvorfra I kan betragte mylderet af mennesker hele 100 etager under jer. I One World Observatory bliver hele familien inspireret, fascineret og underholdt.

One World på Gound Zero One World Trade Center, ofte kaldet Freedom Tower, er en del af Ground Zero og udfylder i dag den del af New Yorks ikoniske skyline, der tidligere var prydet af World Trade Centers to tvillingetårne. Kraterne fra de to tårne, der styrtede sammen under angrebet 9/11, er i dag forvandlet til vandfald og mindelund; et sted hvor New Yorkere og turister sammen kan heale deres sår. Få den fulde oplevelse af Ground Zero og kombinere jeres besøg i One World Trade Center med en Ground Zero Tour.

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...