San Diego - Udforsk byen i GoCar

Få en underholdende dag i San Diego med GoCar

09_HI_USA_Miami_GoCar_1.jpg

San Diego - Udforsk byen i GoCar

Få en underholdende dag i San Diego med GoCar

Oplev San Diego på en ny og anderledes måde i en GoCar, hvor I kan udforske byen i jeres eget tempo og stadig få alle de gode historier om San Diegos hyggelige kvarterer og smukke seværdigheder. Uanset om I vælger 2 eller 3 timer, vil I få en underholdende dag i San Diego med GoCar.

Oplev byen fra en anden vinkel

Hop ned i den charmerende åbne GoCar og drøn af sted med 30 km/t. igennem solrige San Diego. Her oplever I byen fra en anden vinkel. De små biler give jer mulighed for at udforske den farverige by i jeres eget tempo, og med den indbyggede GPS ved den altid, hvor I befinder jer – selv når I ikke gør. GoCar er ikke kun behjælpelig med at finde vej, den fortæller også spændende historier, der bringer byen til live og giver jer et anderledes indblik i alt det, San Diego rummer. Føler I jer eventyrlystne, kan I dreje væk fra den slagne vej og finde jeres egne små hemmelige steder i den pulserende og evigt overraskende by.

I kan vælge mellem 2 eller 3 timers udflugter, der kan skræddersys efter jeres ønsker og temperament. I kan fx opleve det historiske underholdningscentrum Gaslamp Distict, det farverige udendørs shoppingcenter Horton Plaza, militærmuseet USS Midway og den berømte kyssestatue, udforske charmerende Little Italy, nyde pittoreske Seaport Village, stoppe ved den berømte San Diego Zoo, slappe af i vidunderlige Balboa Park eller køre hele vejen ud til Point Loma Lighthouse for en vidunderlig udsigt. God fornøjelse.

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...