Washington D.C. - Washingtons hovedattraktioner på en guidet bustur

På guidet bustur gennem det bedste af Washington D.C.

15_HI_Washington_DC_Capitol_1.jpg

Washington D.C. - Washingtons hovedattraktioner på en guidet bustur

På guidet bustur gennem det bedste af Washington D.C.

Washington har SÅ meget at opleve, at det kan være svært at overskue, hvor du skal starte. Hop ombord på den guidede busrundtur og bliv introduceret til mange af Washingtons monumenter og mindesmærker, Det Hvide Hus og parlamentsbygningen, U.S. Capitol Building, i selskab med en engelsktalende guide.

hør historien bag mange Af Washingtons monumenter

På busrundturen kommer I rundt til mange af attraktionerne i Washington. Alt lige fra Det hvide Hus til Washington Monument og de mange mindesmærker fra forskellige krige, som USA har deltaget i, herunder Korean Memorial, Vietnam Memorial og World War II Memorial. Hele vejen rundt følger en engelsktalende guide, der ved hver seværdighed fortæller om historien bag og viser dig de vigtige detaljer ved det, I ser, så du får en helhedsoplevelse af Washingtons mange monumenter og historie.

Turen starter om formiddagen hele året rundt. Fra medio marts til medio oktober er der i busturen inkluderet en 1 times bådcruise på Potomac-floden, mens busturene i vinterhalvåret har inkluderet en tur til Pentagon City Mall.

Udflugten inkluderer:

  • Plads på bussen
  • Engelsktalende guide
  • 1 times bådcruise på Potomac-floden i sommer-halvåret / tur til Pentagon City Mall i vinter-halvåret

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...