Sporthotel Austria

Uformelt og hyggeligt

1 dage
Sporthotel_Austria_Winterstellenweg_3_SJ_Haus_aussen_1.jpg

Sporthotel Austria

Uformelt og hyggeligt

Sporthotel Austria ligger i rolige omgivelser, ca. 5 min. gang fra St. Johann's centrum og nær bjergbanen. Hotellet er omgivet af sin store have, hvor det er muligt at slappe af når vejret tillader det, ligesom visse sommeraftenen dækkes op til grill. 

Hotellet har en store hyggelige restaurant samt dejlige og komfortable lounge-områder samt naturligvis en hyggelig bar. Desuden findes en dejlig indendørs swimmingpool på 7 x 13 m, et nyt fitnesscenter samt et mindre wellnesscenter med sauna, dampbad og infrarøde kabiner. Alt samme til gæsternes gratis afbenyttelse efter en lang dag i bjergene.

De 43 værelser fordeler sig på tre etager med elevator er pæne og velindrettede og opdelt i tre kategorier, med og uden balkon samt junior-suiter, og alle har badeværelse med hårtørrer, fladskærmstv, telefon og safe smar sidemøbler. På hotellet skal der betales kurtaxe (turistskat) på 2,20  € pr. person over 16 år pr. dag.

Samme ejer (dansktalende Johnny Teilersgaard) har også det mindre Hotel Tyrol, der ligger ca 1 km på den anden side af  centrum på Kaiserstrasse. Læs mere om Hotel Tyrol.

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...