Relexa hotel Harz-Wald

Midt i naturen

1 dage

Relexa hotel Harz-Wald

Midt i naturen

Det 4-stjernede "Relexa Hotel Harz-Wald" ligger midt i den herlige natur i udkanten af Braulage, ca. 1,5 km fra byens centrum. Det fire-stjernede hotel er særdeles dejligt og har værelser i forskellige kategorier, alle med alle moderne faciliteter, som badeværelse og fladskærms-tv, telefon, hårtørrer samt balkon med bord og stole. Hotellet har også en fremragende Restaurant Boulevard, der er åbent hele dagen, ligesom den store lobby og den integrerede Hotelbar og Bistro er åben for snacks og drinks, mens Kaminzimmer lokker til en kop kaffe eller te. Om sommeren er den store terrasse åben.

Til fritiden tilbyder Relexa Hotel Harz-Wald en dejlig swimmingpool med en tilhørende wellnessafdeling med bl.a finsk sauna, dampsauna, softsauna, fitnessrum, stillerum m.m. Hotellet tilbyder også aflåst rum samt vaskemulighed til cykler samt tørrerum til tøj. 

Hotellet har forskellige værelseskategorier fra de mindste Economy-værelser, de større Classsic- og Komfort-værelser til de helt store Studio-værelser med separat sove- og opholdsrum.

.

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...