Montréal - Gastronomiske højdepunkter

Fra farm til bord

1 dage
Rom - marked med frugt og grønt

Montréal - Gastronomiske højdepunkter

Fra farm til bord

Montréals franske rødder har været med til at gøre byen til et af Canadas gastronomiske højdepunkter. På denne tur vil jeres lokale guide tage jer rundt til egne yndlings spise- og drikkesteder. Endvidere kommer I på opdagelse i et af Montréals lokale og lækre madmarkeder, hvor I ser hvorfor farm-til-bord ikke er noget nyt for denne by. 

Fra fantastisk charcuterie til tørstslukkende craft Beer

Gennem årene har Montréal fået et omdømme, som en by der elsker at spise, og spiser godt. Tag derfor med på en tur rundt til nogle af de lokale markeder. I vil komme forbi mindst 6 af jeres lokale guides favorit spisesteder og "vandhuller", fra fantastisk charcuterie til tørstslukkende craft øl samt de exceptionelle nærliggende områder af Jean-Talon, det største madmarked på jeres gåtur. Mens I går gennem byen, vil I hurtigt finde ud af, hvorfor Montreal er synonym med diversitet.

Efter jeres kulinariske oplevelse vil I få udleveret et kort over alle de bedste og lokale steder at spise i Montreal. Så kan I nemt finde ud af hvor den bedste poutine, Canadas nationalret, bliver serveret.

Et lille tip: I kan sagtens møde op sultne - efter alle stops vil I få serveret lækre smagsprøver. 

Udflugten inkluderer

  • Engelsktalende lokal guide
  • Mad og drikke på minimum 6 af guidens favoritsteder
  • Et tilpasset kort og liste over deres personlige anbefalinger til resten af jeres ophold i Montréal

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...