Tadoussac - Hvalsafari i St. Lawrence River

Kom tæt på havets blide kæmper

1 dage
Hval set på hvalsafari fra Tadoussac, Quebec i Canada

Tadoussac - Hvalsafari i St. Lawrence River

Kom tæt på havets blide kæmper

Oplev det smukke dyreliv ud fra Tadoussac i Saguenay Saint Lawrence Marine Park. Med tre forskellige bådture, har I rig mulighed for, at komme tæt på de mange hvalarter der findes i området. På jeres tur vil der være en erfaren marinebiolog, som vil fortælle om dyrene og svare på spørgsmål om det I ser undervejs.

Her er der en chance for at opleve blåhvalen - verdens største

Få jer et unikt møde med naturen i hjertet af Saguenay Saint Lawrence Marine Park. På dette cruise vil I have mulighed for at møde nogle af verdens mest fascinerende og majestætiske dyr. De maritime regioner af Quebec er mellem maj og oktober hjemsted for op i til 13 hvalarter. Heriblandt verdens største dyr, blåhvalen og de imponerende pukkelhvaler. Så det er bare om at komme afsted og opleve, hvor små vi er i forhold til havets smukke og blide kæmper. Et ægte minde for livet.

Vi tilbyder tre forskellige udflugter. I kan enten vælge en 2 eller 2,5 timer lang tur på de hurtigt sejlende Zodiac-både, hvor der er en minimumsalder på 6. Ellers kan I vælge den 3 timer lange tur på en overdækket båd i et mere afslappet tempo.

Udflugten inkluderer

  • 2-3 timer sejlads i Saint Lawrence Marine Park
  • Marinebiolog som står klar til at svare på alle jeres spørgsmål

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...