Whistler - Gastronomisk tur til fods

Smag på Whistlers gemte perler

1 dage
Hidden Gems Tour, Whistler i Canada

Whistler - Gastronomisk tur til fods

Smag på Whistlers gemte perler

Whistler er nok mest kendt for hvid pulversne og skisport i verdensklasse, men den lille landsby har meget mere at byde på. Denne Foodie-tur bringer jer rundt i byens hyggelige gader til nogle af de lokale favorit restauranter. Undervejs passerer I noget af Whistlers prisvindende arkitektur.

Opdag Whistlers gemte perler 

I starter turen med te-smagning på Davids Tea, hvorefter I fortsætter til fire overdådige retter på lokale favorit restauranter: Elements, Stonesedge, Wild Wood Pacific Bistro, Rogers Chocolate og Caramba. I går rundt til de forskellige restauranter, så I får også udforsket den hyggelige lille landsby. Hvis I er på jagt efter Whistlers gemte gastronomiske perler, er denne tur lige noget for jer. 

Der er også mulighed for at bestille vin til turen. Hvis I bestiller vinpakken, får I et glas rød eller hvidvin på de tre første restauranter, og slutter af med et lille glas af British Columbias kendte icewine på den sidste restaurant. Hvis I gerne vil have vin på turen, kan det bestilles hjemmefra til en rigtig god pris.

Udflugten inkluderer:

  • Te-smagning og lækre retter på 4 lokale restauranter
  • Engelsktalende guide

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...