Calgary - Oplev de forhistoriske kæmper

Dinosaur og fossil jagt i unikke omgivelser

1 dage
14F_CAN_Drumheller_Badlands_1.jpg

Calgary - Oplev de forhistoriske kæmper

Dinosaur og fossil jagt i unikke omgivelser

Træd ind i en anden verden på denne fantastiske tur i selskab med dinosaurer og fossiler. Oplev landskabet transformere sig fra gylden prærie til vildt badlands, når I rejser fra Calgary til Dinosaur Provincial Park.

I kommer til at gå rundt i åbent og varmt landskab, så det er en god ide at medbringe en hat, solcreme og komfortable fodtøj.

Kom tæt på jordens tidligere befolkning 

Sammen med jeres guide vil I udforske Dinosaur Provincial Park, en af verdens største samlinger af oldtids fossiler. Start turen af med at stå på kanten af prærien med udsigt ud over den største sammenhængende strækning af badlands. I vil blive forbløffet af den enorme mængde fossiler, usædvanlige dyreliv og betagende landskab, der hersker på denne UNESCO World Heritage Site. Efter frokost og et besøg på Visitor Centre, hvor I kan komme helt tæt på de arter, der er blevet fundet i området, er det tid til at begive jer ud i parken med jeres guide og lede efter vilde fossiler.

Et besøg i parken er ikke komplet uden en gåtur ned i parkens laveste punkt, for at besøge Plains Cottonwood træerne, der er mere end 200 år gamle. Efter jeres nærkontakt med de forhistoriske kæmper, går turen tilbage til Calgary lige i tide til aftensmaden.

Udflugten inkluderer:

  • Transport til og fra Calgary
  • Professionel guide
  • Vand og WiFi på bussen

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...