Rejseforedrag om rundrejser med rejseleder

Få inspiration til din næste rundrejse med rejseleder

Drømmer du om at opleve verden i selskab med andre? Vil du gerne have nogen at grine med på rejsen gennem Australiens røde outback, være sammen om at nyde den fascinerende natur på Ha Long-bugten i Vietnam eller have en tryg gruppe at dele dit sydafrikanske safari-eventyr med?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til ferie. Derfor vil vi gerne invitere dig med til vores gratis inspirationsaftener om rundrejse med rejseleder som vi holder i hele landet.

Vores rundrejseforedrag tager udgangspunkt i specifikke rundrejser, så du kan få en klar fornemmelse af, hvilke spændende aktiviteter og autentiske oplevelser, der venter dig undervejs på rejsen.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om rejsemålet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rundrejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af rejsemålet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde vores aktuelle rundrejseforedrag og tilmelde dig ganske gratis. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i den specifikke rundrejse
   
 • Introduktion til de store og små oplevelser undervejs
   
 • Et overordnet indtryk af rejsemålet
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.

 

Rundrejseforedrag

Grundet corona har vi desværre valgt at aflyse alle forårets rejseforedrag. Det gør vi selvfølgelig for at bidrage til at stoppe smitten ved at undgå større og tætte forsamlinger. Men vi glæder os allerede til at byde jer indenfor igen til masser af spændende rejseforedag i vores 8 rejsebutikker i efteråret. Hold øje med siden her for at se, hvornår du igen kan komme til gratis rejseforedrag.