Rejseforedrag: Sydafrika med dansk rejseleder

Kom med til vores gratis inspirationsaften om rundrejse i Sydafrika

Drømmer du om at opleve Sydafrikas storslåede nationalparker, vilde dyr og milevide savanne? Så kom til rejseforedrag om vores rundrejser i Sydafrika med dansk rejseleder, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til storslåede oplevelser i det sydafrikanske.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste Regnbuenationen har at byde på: Fra safari med the big five i nationalparken Kruger til Panoramarutens dybe kløfter og idylliske vinmarker i Stellenbosch. Kom med til Swaziland og oplev det lokale landsbyliv, bliv betaget af den evigt bankende storbypuls i Cape Town og stå på spidsen af Kap Det Gode Håb på kanten af Atlanterhavet.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i det sydafrikanske og gerne vil introduceres til vores rundrejser med rejseleder. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Sydafrika har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og de største sydafrikanske highlights, giver vi dig et indblik i vores rundrejser i Sydafrika. Kom med til en spændende inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en rundrejse med dansk rejseleder.

Datoer og tilmelding

Vi fortæller mere om disse rejser til foredraget