Rejseleder til MC rejser i USA

Vil du være vores nye kollega?

Er du en rutineret livsglad biker med passion for rejser? Og har du et smittende humør og entusiasme, der giver lige det sidste som gør en god rejseleder?

- så har vi et spændende job til dig som rejseleder til motorcykelrejser i USA.

Vi er specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om – MC-rejser gennem de smukkeste områder i USA kendetegnet ved sammenhold, fællesskab og unikke oplevelser - og vi søger nye rejseleder kollegaer, der kan være med til at opfylde dette. Det er vigtigt, at du sammen med os andre vil være med til at give vores kunder positive oplevelser – vi elsker nemlig at sælge rejser!

Om jobbet

Som rejseleder vil du være ansvarlig for vores MC-gæster under rundrejser i USA. Det betyder, at du kører med på turen, sørger for indkvartering, holder styr på tidsplan og ruten følges og ikke mindst tager dig godt af vores gæster. Kort sagt, så er det dit overordnede ansvar at afvikling af turen foregår til alles tilfredshed. Jobbet kræver derfor en serviceminded person, der rutineret holder styr på ro og orden samtidig med at du sikrer god stemning i gruppen.

Holdstørrelse varierer men er typisk på en 25-40 meget forskellige deltagere, der alle har det til fælles, at de er glødende MC entusiaster. Det er et krævende job med mange opgaver, hvor du er på fra tidligt morgen til aften er under hele turen. Og du har et stort ansvar for deltagernes velbefindende og skal kunne tackle alt fra en forsinkelse pga. punkteret dæk, maveinfluenza og andre bump på vejen.

Vi tilbyder

Som MC rejseleder har du mulighed for at køre vidt omkring gennem det bedste USA har at byde på  - ligefra fra Californiens Highway 1 til Route 66 i Arizona og Floridas østkyst og ikke mindst vores populære kyst til kyst tur. Så du får mulighed for både at se og opleve en hel masse. Der vil være tale om 1-2 ture om året af 2-3 ugers varighed. Flere ture kan bygges på efter aftale.

Du aflønnes på freelance ansættelsesforhold og jobbet kan varetages sideløbende med et andet arbejde. Dog skal du være til rådighed minimum 6 uger om året i vores højsæson, som er i perioden marts til oktober.

Der er en grundig oplæring og selvfølgelig support fra FDM travel hovedkontor under hele turen. Turene er detaljeret planlagt hjemmefra af vores rutinerede rejsespecialister, der sørger for den mest optimale rejseplanlægning omkring de mest spændende seværdigheder. Der følger desuden følgevogne med under hele turen.

Om dig

Du har passion for USA og har som rejst minimum på nogle af vores ruter på kryds og tværs af USA. Med nysgerrighed og passion sætter du dig ind i de steder vi besøger og deler passioneret ud af din viden undervejs. Din livserfaring kommer til udtryk ved en høj graf af ro og overskud, så du kan bevare overblikket i stressede situationer. Samtidig har du masser af empati og socialt overskud – så du let kan vejlede, rådgive og skære igennem, som tovholder for et hold.

Vi forventer desuden, at du har:

  • Kørekort: A, B
  • Rutine som MC-chauffør - gerne med kolonnekørsel
  • Indgående viden om USA
  • Et udpræget strukturgen og altid har tænkt et skridt forud
  • Har et stort servicegen og energiniveau
  • Evne til at begå dig godt på både dansk/engelsk
  • Teknisk snilde er en fordel
  • Kendskab til GPS og de grundlæggende IT programmer
  • Ren straffeattest

Man skal være forberedt på at uheld kan opstå, og de skal takles på bedste vis. Vi forventer derfor, at du har et opdateret førstehjælpskursus, som du har dokumentation for.

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte produktchef Jan Sørensen på telefon 30 202 204.

Søg stillingen som rejseleder her

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Der er tale om freelance ansættelsesforhold og vi forventer tiltrædelse i begyndelsen af 2020

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt .

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Om os

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.