Rejsespecialist til FDM travel - I Aarhus eller Lyngby

Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau?

Elsker du at rejse og opleve verdenen og brænder du for at sælge skræddersyede rejser? Så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist i en af vores butikker i Aarhus eller Lyngby.

I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om, og vi har heldigvis travlt med at imødekomme alle de rejseønsker vi får fra kunder, der gerne vil ud, og opleve verden igen efter corona. Derfor har vi brug for nye kolleger, der kan være med til at opfylde vores kunders rejseønsker. 

Som rejsespecialist er din primære opgave at rådgive, vejlede og inspirere kunderne til den rigtige rejse for dem. Derfor er det vigtigt, at du elsker og brænder for at sælge rejser, og at du finder det naturligt at forstå og imødekomme kundens behov og ønsker. 

Som rejsespecialist i en af vores butikker bliver du en del af et engageret team og en arbejdsplads i en rivende positiv udvikling, og vi ser frem til, at du med dit smittende engagement, humør og energi kan være med til at fastholde den gode udvikling og bidrage til de høje ambitioner – vi elsker nemlig at sælge rejser, og vi vil være de bedste til hvad vi gør!
 

Om jobbet

Som vores nye kollega bliver dine primære opgaver at sælge individuelt pakkede rejser. Vi er specialist i kør-selv rejser i USA, Canada, Australien, New Zealand, Sydafrika og Europa. Du vil komme til at varetage alle dele af salgsprocessen fra personlige kundemøder til direkte salg på telefon eller Teams, udarbejde inspirerende tilbud og efterfølgende opfølgning samt afholdelse af rejseforedrag.

Du skal være indstillet på, at arbejdstiden kan være varierende i forhold til vores højsæson.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance, hvilket betyder, at vi alle er fokuserede på at levere resultater - og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Lønpakken vi tilbyder, indeholder også en attraktiv bonusmodel, pensionsordning og sundhedsforsikring, mulighed for studieture til vore fokusområder samt naturligvis medlemskab af FDM.

Om dig

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser! Det betyder, at du gennem dine egne rejseerfaringer og rejseresearch har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne indenfor vores primære indsatsområder. 

Vi forventer desuden, at du:

  • elsker og har erfaring med at sælge
  • måske allerede har god erfaring fra rejsebranchen med salg af individuelle pakkerejser
  • motiveres af at nå dine salgsmål
  • er en god købmand, der selv i travle perioder yder en god service med et smil
  • tager initiativ, har et stort drive og ser muligheder i stedet for begrænsninger 
  • arbejder både selvstændigt samtidigt med at du bidrager til teamets resultater og udvikling
  • har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer
  • formulerer dig sikkert på dansk - både skriftligt og mundtligt

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Bemærk - din ansøgning skal indeholde et rejse CV over de lande, som du har besøgt.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. 

Vi forventer tiltrædelse 1. oktober 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 

>> Søg stillingen til Aarhus eller Lyngby her

Om os

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk