Mathilde - Roskilde

Mathilde - rejsespecialist

Nogle af de allerbedste minder i mit liv, har været fra mine rejser. Det at have en hverdag i rejsebranchen, hvor jeg hjælper andre med at kreere rammerne for deres næste rejse, der forhåbentlig bliver til nogle af de bedste minder i deres liv - betyder noget helt særligt for mig.

Jeg varierer mine rejser rigtig meget og foretrækker at slå GPS’en fra og lege opdagelsesrejsende. Jeg ender som regel ud i spontane ture ind i landskabet eller langs kysterne og gennem små landsbyer, til hemmelige strande og krogede veje, hvor de lokale kun kan tale modersmålet.

Frisk vind i håret, vand i rygsækken og nogle gode vandreture i historiske områder, nationalparker og langs kyststrækninger, er min måde at holde ferie på, når jeg har parkeret bilen. Det var sådan min familie og jeg opdagede Playa De Los Muertos, byerne Toledo og Ávila, der begge ligger på UNESCO’s verdensarvsliste – det hele på en ferie i Spanien.

Sicilien er en af mine absolut favoritdestinationer i Europa. Med sin unikke natur, som fx den aktive vulkan Etna, der troner sig majestætisk og truende over den østlige del af øen, gastronomiske specialiteter, og de historiske bygninger, der bærer præg af flere religioner, kulturer og samfund er interessant.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Den majestætiske vulkan Etna på Sicilien - at stå på en aktiv vulkan kan ikke beskrives, og jeg skal dertil hver gang jeg besøger Sicilien.

  • Tempeldalens storhed - det er både et historisk og spændende sted på Sicilien, men også lækkert sted at vandre.

  • Vandfaldet Les Fonts de l’Algar ved Alicante – det er helt fantastisk at bade ved et vandfald.

  • Latinerkvarteret i Paris - at gå i fodsporene på de gamle forfattere er lige mig og især besøge boghandlen, Shakespeare and Company.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Roskilde

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt