Eastcoast Wings & Wheels

11-dages rundrejse med fly, bus, tog og engelsk rejseleder

Få det bedste af det bedste i det østlige USA og Canada. Eastcoast Wings & Wheels er en rundrejse for jer, som har lidt begrænset tid. I får en ideel kombination af forskellige transportmidler, lige fra fly over den velkendte turistbus til et Amtrak-tog. Den klassiske tur på østkysten med udvidelse til også at inkludere Canada, kan gøres på bare 11 dage.

På rundrejsen oplever I spændende storbyer såsom New York, Montréal, Québec City, Toronto og Washington og I vil besøge en af Nordamerikas største naturattraktioner, Niagara Falls.

Læs mere om hele den spændende tur nedenunder, der i øvrigt kan forlænges før og efter, som I ønsker det.

Fra 23.390 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 11 dages rundrejse i USA og Canada inkl. 10 nætters ophold, udflugter og transport iht. program samt engelsktalende rejseleder.

Afrejsedatoer i 2018:
21. juni: Udsolgt
19. juli: Få pladser
9. og 23. august 
6. september: Udsolgt
20. september
11. oktober: Udsolgt

Varighed:
11 dage/10 nætter

Vi skræddersyer din rejse
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: New York
Dag 2: New York
Dag 3: New York - Montréal
Dag 4: Montréal
Dag 5: Montréal - Québec City
Dag 6: Québec City
Dag 7: Québec City - Toronto
Dag 8: Toronto - Niagara - Toronto
Dag 9: Toronto - Washington D.C.
Dag 10: Washington D.C.
Dag 11: Washington D.C.

New York

I dag skal I for alvor opleve New York City. Der er arrangeret en guidet gåtur på Manhattan, hvor I får et dybere indblik i, hvorfor the Big Apple, som byen også kaldes, er så fantastisk en by, og hvorfor newyorkerne er så stolte af den.

New York - Montréal

I dag skal I bare læne jer tilbage og nyde komforten og gourmetfrokosten, når Amtrak-toget kører jer fra New York til Montréal. På turen venter der både store geologiske og historiske oplevelser langs New Yorks østlige grænse, lige fra revolutionstidens krigsscener til skønne bjerg-resorts og den kosmopolitiske fransktalende del af Montréal.

Ved ankomst til Montréal bliver I kørt til jeres hotel, og om aftenen afholdes der en velkomstreception, hvor I får mulighed for at nyde et glas vin sammen med de andre deltagere på turen. 

Montréal

I Montréal skal I lære en masse om byens magi gennem dets historiske og kulturelle skatte, når I skal rejse tilbage i tiden i Old Montréal og på Place Jacques Cartier, et historisk torv i hjertet af Old Montréal. I skal også se Olympic Stadium, St. Joseph's Oratory, Montréal Harbour, Notre Dame Basilica, en af kronjuvelerne i Québecs rige religiøse historie, og City Hall samt nyde den imponerende udsigt fra Mount Royal Park Lookout.

Montréal - Québec

Turen fortsætter med tog fra Montréal til Québec langs St. Lawrence-floden, gennem forstæder, frodige landområder, mægtige skove og store græsmarker, hvor små byer ligger spredt ud over landskabet som et smukt mønster.

I dag skal I også bare læne jer godt tilbage i sæderne og nyde frokosten og de fantastiske scenerier, der stille og roligt glider forbi togvinduerne med bl.a. de forrevne Monteregian Hills, som dukker op ud af ingenting i det fjerne. Disse enorme vulkanske bjerge blev dannet for mere end 120 millioner år siden og udgør en markant del af landskabet i dag. I vil undervejs også se myriader af træer langs ruten, hvoraf mange er ahorntræer, der bruges til den fantastiske canadiske ahornsirup.

Vel fremme i Québec City - den ældste by i Nordamerika med en bymur og hjertet af fransk Canada - bliver I kørt til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er på egen hånd.

Québec

Det historiske Québec skal i dag udforskes på en guidet gåtur, hvor I skal besøge nogle af de mange store attraktioner som Fortifications of Québec, National Historic Site, Citadelle of Québec og Notre-Dame-des-Victoires Church. Byens historie går tilbage til 1608, og den er i dag på UNESCO's Verdensarvsliste.

Québec - Toronto

Dagen starter med en kort flyvetur fra Québec til Toronto, Canadas største og mest spændende by med museer, gallerier og teatre i verdensklasse, en mangfoldig kultur, farverige forretninger, førsteklasses restauranter og imponerende attraktioner. Efter ankomst til Toronto bliver I kørt til jeres hotel, og resten af dagen har I fri til selv at gå på opdagelse i denne skønne by.

Toronto - Niagara - Toronto

I dag går turen med bus til Niagara Falls, og der vil være tid til at se nærmere på de imponerende vandfald.

Og igen i dag er der mulighed for at komme på vingerne, men denne gang med helikopter over to af Canadas absolut største attraktioner - Niagara Falls og Niagara Wineries fra det bedste udsigtspunkt overhovedet - nemlig fra luften.

På den anden side af bygrænsen ved Niagara Falls ligger Niagara Fruit Belt med enorme frugtplantager og vinmarker. Jorden her er så frugtbar, at man har opdyrket mere end 7.500 ha vinmarker, og her er mere end 70 vingårde i det, der betragtes som en helt enestående vinregion, også kendt verden over som Niagara Wine Route.

I flyver først over Niagara Falls og derefter over vinmarkerne ved Niagara-on-the-Lake for til sidst at lande blandt vingårdene, hvor I frokosten bliver serveret  og I kan smage på nogle af de fantastiske vine. (Turen er ikke inkluderet, men kan tilkøbes).

Toronto - Washington D.C.

Fra Toronto går turen tilbage til USA, hvor I skal på en kort flyvetur til Washington D.C., hovedstaden med alle de velkendte attraktioner, Det Hvide Hus, Capitol Hill, museer i verdensklasse, monumenter og ikke mindst indbegrebet af den amerikanske ånd og historie. Efter ankomst til Washington D.C. bliver I kørt til hotellet, og I kan allerede i dag få et førstehåndsindtryk af denne vidunderlige by.

Washington D.C.

I skal fra morgenstunden på sightseeing til alle de største attraktioner som Capitol Building, Det Hvide Hus, Supreme Court, Washington Monument, som kan ses på lang afstand, Lincoln Memorial og Arlington National Cemetery med bl.a. JFK Memorial, hvor der brænder en evig flamme. Eftermiddagen er på egen hånd til fx at besøge Smithsonians mange spændende museer, Georgetown eller blot slentre langs bredden af Potomacfloden og nyde de dejlige omgivelser og suge alle indtrykkene til jer.

Washington D.C.

I dag slutter turen og en hjemrejse venter, med mindre I har valgt at fortsætte ud på flere spændende eventyr.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 23.390 kr.

Prisen inkluderer

 • 10 hotelovernatninger i dobbeltværelse
 • Velkomstreception
 • Fly i USA og Canada i henhold til program
 • Guidet bytur til fods i New York
 • Togtur med Amtrak’s Adirondack tog
 • Guidet sightseeingtur i Montréal
 • Guidet bytur til fods I Québec City
 • Besøg ved Niagara Falls
 • Guidet sightseeingtur i Washington D.C.
 • 3 frokoster og 1 middag
 • Lokal engelsktalende rejseleder


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet til/fra USA
 • Øvrige måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Pris pr. person fra:
23.390 kr. i dobbeltværelse
43.290 kr. i enkeltværelse
18.965 kr. i værelse til 3 personer
18.730 kr. i værelse til 4 personer
 

 

ekstra oplevelser

Fortæl os om jeres ønsker, så vi kan tilpasse den samlede rejse, som I foretrækker det.

I kan eksempelvis forlænge ferien med et par overnatninger i New York inden turens start eller et par nætter i Washington D.C. selve rundrejsen.

Få et tilbud

Intern kommentar

Info til sælger

Leverandør: ATI

Eastcoast Wings and Wheels er en FDM navnet på ATIs tur Eastern Cosmopolitan by Rail and Air. Turen er helt i henhold til ATI's egete program.

Der er ændret lidt på turen i 2018 i forholde til 2017, men den er også blevet billigere.