Rundrejseafdelingen

Vores butikker holder lukket, men vi er stadig klar til at hjælpe dig

For at mindske smitte-risici følger vi myndighedernes anbefalinger om hjemmearbejde. Det betyder, at vi fra den 13. marts og indtil videre holder lukket i vores seks butikker. Det forhindrer os dog heldigvis ikke i at være klar til at hjælpe dig på telefon eller online.

Vore åbningstider på telefon 70 11 60 11 vil i den kommende tid være:

Mandag-fredag:             10-16
Lørdag-søndag:              Lukket

Skal du ud og rejse til et "rødt" land?

Vi tager kontakt til alle kunder, der skal rejse til ”røde” lande, hvor der er indrejseforbud.

Har du købt eller er ved at bestille en rejse, så skal du vide, at du er sikret fuld refundering, hvis området bliver sat som rød zone af Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet.

Har du købt enkeltprodukter (fly, hotel og billeje), så kontakt os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Mandag-fredag: 09.00 - 17.00

Lørdage, søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Hanne

Jeg har mange steder, jeg kalder mine favoritter. USA er simpelthen et land med utallige muligheder. Storbyerne San Francisco, New York, Washington D.C. og så er der nationalparkerne - især Yosemite slog benene væk under mig. Vietnam, fordi landet er så anderledes, så smuk og fordi befolkningen er utrolig søde.

Morten

I mere end 20 år har verden været min arbejdsplads, og jeg har efterhånden besøgt mere end 65 lande fordelt på 6 kontinenter. Mine favoritter må være Canada, Sydafrika, USA, Vietnam og Kina, der alle har så meget at byde på, at én rejse slet ikke er nok. Rejser er derfor en stor del af mit liv og jeg føler mig godt klædt på til at sammensætte spændende og indholdsrige rundrejser med rejseleder til vores mange interessante rejsemål.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Parkering tæt på FDM travels butik i Lyngby

På store dele af Firskovvej og foran FDM er der flere parkeringspladser. I dagstimerne er der rift om pladserne, men prøv ned ad Firskovvej mod FDM bilsyn og test. Efter kl. 16 er der mange pladser at vælge mellem.