Rundrejser i Oceanien med dansk rejseleder

Oplev Oceaniens fascinerende landskaber på en rundrejse med rejseleder

Oceanien er en eksplosion af oplevelser og farver. Uanset om du vælger en rundrejse til Australien eller New Zealand, har vi sørget for, at I får hele regionens farvespektrum at se.

Oplev enten Australiens rustrøde outback eller New Zealands turkisblå fjorde og frodiggrønne regnskove, der er med til at gøre øriget til et af de smukkeste lande i verden. Bliv fascineret af New Zealands geotermiske undergrund og multifarvede svovlsøer, eller lad jer imponere af solopgangens fuldtonede opvisning i blå, røde og violette nuancer ved aboriginernes hellige sten, Ayers Rock.

Oceanien er også en vidunderlig blanding af nyt og gammelt. Melbourne, Sydney og Auckland er tip-top moderne storbyer med skyskrabere, kunst, teater, shopping og et enormt udvalg af restauranter fra alle verdens køkkenhjørner. Urgammel er til gengæld Australiens oprindelige folk, der har levet i pagt med naturen i tusindevis af år. Det samme har maorierne, det oprindelige folk i New Zealand, og på rundrejserne får I et fascinerende indblik i de spændende urkulturer.

Australien og New Zealand har det hele, også gode vine og masser af får. Vi har udvalgt det bedste af det bedste, så I kan være sikre på at få en uforglemmelig rundrejse i enten Australien eller New Zealand.

Rundrejserne inkluderer altid:

  • Transport i henhold til program
  • Udflugter inklusiv entreer i henhold til program
  • Dansk rejseleder eller lokal engelsktalende rejseleder med stor viden

 

Har du spørgsmål til vores rundrejser med dansk rejseleder?

Kontakt

Alle rundrejser i Oceanien

Vis på kort

Kontakt