Rundrejser med rejseleder

Rundrejse med dansk eller engelsktalende rejseleder

Rundrejser med dansk- eller engelsk rejseleder er alle nøje tilrettelagt, med et dagsprogram, der giver "fuld valuta" for pengene. Der er altid fokus på de bedste, de sjove, de skæve, de kendte og mindre kendte seværdigheder og naturoplevelser. Alle vores rejseledere er erfarne og kompetente, og de elsker at dele ud af deres store viden med interessante historier, tips, sjove anekdoter og fakta. Grupperne er overskuelige og uanset om du rejser med en dansk eller international gruppe, bliver fællesskabet ofte højdepunktet på rundrejserne. Bekendtskaber knyttes og venskaber udfoldes - ofte på kryds af Danmark og verdensdele.

Vores berejste rundrejse-specialister har tilrettelagt rundrejserne i de bedste sæsoner og de bruger erfaringerne fra afholdte rundrejser og sørger altid for, du får de absolutte højdepunkter og aktuelle seværdigheder fra de forskellige destinationer. Belønningen er rundrejser med spændende dagsprogrammer, der dag for dag udfoldes med storslåede naturscenerier i nationalparker og interessante oplevelser i små- og storbyer.

Vi tilbyder rundrejser med rejseleder fra en til tre uger, alt efter om det er Nordamerika, Australien, New Zealand, Asien eller Sydafrika, du søger efter. Udvalget er stort – og vi tilføjer løbende nye, spændende rundrejser. Hvilken rundrejse foretrækker du?

Som medlem af FDM kan du få 500 kr. rabat pr. booking på rundrejser med rejseleder?
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

På en rundrejse får du:

  • De store seværdigheder og de ukendte perler
  • Inspirerende rejseleder og erfaren chauffør
  • En masse nye bekendtskaber
  • Det eneste du skal koncentrere dig om, er at opleve


Rejseforedrag
Ønsker du at høre mere om vores rundrejser med rejseleder, afholder vi flere rejseforedrag, hvor du kan hente en masse inspiration og information.
Læs mere

Har du spørgsmål til vores rundrejser med rejseleder?

Kontakt

Rejsemål & afrejsekalender

Generelt om rundrejser