Days Inn London Stansted Airport

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger på rastepladsen Birchanger Green Service Area tæt på kryds 8 på motorvej M11 og ca. 8 km fra lufthavnen Stansted Airport. Af lufthavne i regionen bør nævnes Haverfordwest Aerodrome (ca. 85 km væk), London City Airport (ca. 50 km væk), London Gatwick Airport (ca. 111 km væk), London Heathrow Airport og London Luton Airport (ca. 83 km væk) og Southampton Airport (ca. 204 km væk).
Indretning
Der er tale om et moderne lufthavns-hotel med et stilfuldt design, som åbnede for nylig, i maj 2009. Det klimatiserede hotel har 76 værelser med eget badeværelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Desuden er der café og restaurant på stedet. Hertil kommer desuden konferenceindretninger for forretningsrejsende. Gæster i bil kan efterlade deres køretøjer på hotellets parkeringsplads uden beregning (hvis der er ledige pladser).
Hotelværelse
Hotellet tilbyder moderne værelser, som alle har egne badeværelser med stort brusebad med kraftig bruser og en hårtørrer. Værelserne er endvidere indrettet med dobbeltsenge og behageligheder såsom fladskærmsfjernsyn med free-view-tv, radio, internetadgang og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer klimaanlæg og regulerbar radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.
Forplejning
Der tilbydes en morgenbuffet i morgenmadsrestauranten, som ligger i forlængelse af receptionen. Herudover tilbydes der en snack-menu til frokost og aftensmad. Der ligger også andre spisesteder på rastepladsen ved siden af.
Kreditkort
American Express, Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler på dette hotel. Herudover accepteres visse debetkort.

Bestil her