Road Bear - Alt om leje af autocamper i USA

Information om autocampere fra Road Bear

Gældende for autocampere der afhentes i perioden 1. april 2024 - 31 marts 2025

Muligheden for at komme helt tæt på de amerikanske nationalparker og samtidig overnatte bekvemt er en tiltalende ferieform. I slipper for at flytte ud og ind af hotelværelser og kan nøjes med at pakke bagagen ud en gang. Ferieboligen er sat på hjul og uanset, hvor I bevæger jer hen, har I bagagen, soveværelset og køkkenet med jer, og tempoet bestemmer I helt selv. 

Road Bear er et premiumprodukt, der tilbyder 5 forskellige typer autocampere med plads op til 7 personer. Modellerne er veludstyrede, komfortable, har automatgear og servostyring og er generelt meget lette at køre. Desuden har de mange gode detaljer - fx har de 4 store modeller en påmonteret markise, der giver tiltrængt skygge, når det er varmt og solrigt, og nogle har af modellerne ”slide outs”, der betyder, at I får endnu mere plads at bevæge jer på, når I holder for natten.

Road Bear har 7 udlejningssteder i USA og en meget ny flåde af autocampere, der er maks. 2 sæsoner gamle og blandt de absolut bedste på markedet i USA.

 

Med Road Bear autocamper får du:

  • Nyere autocampere (max. 2 sæsoner gamle)
  • Autocamper med høj sikkerhed
  • Udstyret med bad og toilet, USB-stik, AC, LCD TV*,  markise*, køleboks og kogeplader (* ikke model K)
  • WiFi kan tilkøbes
  • Transfer inkluderet
  • Personlig gennemgang af autocamperen
  • 24-timers assistance

     

Kontakt vores rejsespecialister
 - hvis I ønsker at leje en autocamper eller har spørgsmål om kør-selv-ferie i autocamper.

Få et tilbud

Praktiske informationer

Afhentning og aflevering

Det er ikke muligt at afhente autocamperen den dag, I ankommer til USA. Det er derfor nødvendigt at reservere en overnatning den første nat og vores USA-specialister er naturligvis behjælpelige i den forbindelse. 

Afhentning af autocamper foregår mellem kl. 12.30-16.00 og aflevering foregår mellem kl. 8-10.30 på hverdage. Lørdag er der kortere åbningstid – kontakt udlejningsstationen for at aftale tid. Alle udlejningsstationer er lukkede søn- og helligdage.

Ved afhentning af jeres autocamper skal I forvente at bruge omkring 1 time til at sætte jer ind i betjeningen. Autocamperen skal afleveres med rengjort interiør, tom spildevandstank og fuld brændstofstank.

Helligdage i USA
2024: 27. maj, 4. juli, 2. september, 28. november og 24., 25. og 31. december.
2025: 1. januar. 

Udlejningssteder i USA
Denver*, CO • Las Vegas, NV • Los Angeles, CA • New York (New Jersey) • Orlando, FL • San Francisco, CA • Seattle**, WA
*) Vinterlukket i perioden primo december - ultimo februar.
**) Vinterlukket i perioden primo januar - primo februar.

Depositum
Ved afhentningen betales et depositum på 1.500 USD. Depositum reserveres på lejers internationale kreditkort (Visa, MasterCard, EuroCard eller American Express) ved afhentning og krediteres helt eller delvist ved aflevering. Eventuelle kursforskelle godtgøres ikke. Ved 30 dages leje eller mere vil depositum ikke bare blive reserveret – det bliver trukket på kreditkortet.

Under diverse events fx Burning Man vil leje fra en nærtliggende udlejningsstation have depositum forhøjet til 2.000 USD, og det vil blive trukket på kreditkortet, så husk at sikre en passende kredit på kortet.

Når autocamperen afleveres, refunderes beløbet, såfremt afleveringen er rettidig, til det aftalte afleveringskontor, uden skader og med rent interiør samt fuld tank. Road Bear forbeholder sig ret til at opkræve et gebyr, såfremt interiøret ikke er rengjort eller toilet og tank med spildevand ikke er tømt. 

Krav til chaufføren
Chaufføren skal være min. 21 år og skal fremvise gyldigt fysisk (ikke digitalt) dansk kørekort. Road Bear anbefaler kraftigt, at der også medbringes internationalt kørekort for at undgå evt. misforståelser. Der opkræves ikke ekstra for chauffører under 25 år og heller ikke for evt. ekstra chauffører, men alle chauffører skal påtegnes lejekontrakten. Ved afhentning skal I endvidere kunne fremvise et anerkendt kreditkort og gyldigt pas som identifikation.

Barnestole
Road Bear udlejer ikke barnestole. De kan købes til rimelige priser i de nærliggende store supermarkeder. Spørg Road Bear ved afhentning af autocamperen.

Rejsedokumenter
Sammen med rejsedokumenterne vil I modtage et KOA Value Kard, der giver 10% rabat på pladslejen på KOAs campingpladser. KOA har en oversigt over deres campingpladser i USA og Canada, som I finder på www.koa.com. Herfra kan I downloade information over de campingpladser, der har jeres interesse.

 

Transport til/fra udlejningsstationen
Ved lejens start og afslutning arrangeres transport til/fra udvalgte by- og lufthavnshoteller samt lufthavne. Transporten sker normalt efter kl. 12.30 på dagen, hvor I afhenter autocamperen. Ved afhentning på hoteller, er det alene hotelgæster fra det enkelte hotel, der kan få glæde af transporten. Efter lejen kan transport til den internationale lufthavn i Los Angeles, San Francisco, Seattle, Las Vegas, Denver, Orlando og Newark (New York) arrangeres med afgang omkring kl. 11. Det er tilladt at medbringe 1 stk. bagage a 23 kg samt 2 stk. håndbagage pr. person på disse transporter.

Transporten skal være bestilt via Road Bear online check-in mindst 14 dage før lejens start. Her oplyser I jeres afhentningssted. Kunder, der bestiller denne service, skal kontakte udlejningsstationen 4 dage før lejens start for at aftale af afhentningstidspunktet. Undlader I at bestille transport ved Online Self Check-in eller at kontakte Road Bear i tide mht. afhentningstidspunkt, bortfalder retten til den inkluderede transfer.

ONLINE SELF CHECK-IN

For at lette papirarbejdet ved afhentning af autocamperen – og undgå unødig ventetid – skal I, senest 14 dage før planlagt afhentning af autocamperen, hjemmefra lave online check-in. Det er også her I bestiller eventuel transport til og fra udlejningsstationen. Det kræver blot, at I har Road Bears bekræftelsesnummer, der står på jeres rejsedokumenter.
Gå ind på http://www.roadbearrv.com/check-in, for at starte jeres Online Check-In.

Specielle restriktioner

  • Det er ikke tilladt at ryge i autocamperen.
  • Det er ikke tilladt at medbringe dyr i autocamperen.
  • Det er tilladt at køre til Alaska, Yukon, Northwest Territories, men Road Bear skal adviseres om det allerede ved bestilling af autocamperen.
  • Det er ikke tilladt at køre uden for offentlig vej.
  • Det er ikke tilladt at køre ind i Mexico.
  • Det er ikke tilladt at køre i Death Valley i perioden 1. juni - 30. september.
  • Der gælder i visse områder specielle restriktioner for kørsel med autocamper i bl.a. New York City, Montréal og Québec City (Canada).
  • Udlejningsstederne er opdateret med de lokale restriktioner.


Specielt for vinterhalvåret
Ved kørsel i områder, hvor der er frostgrader, vil vandtankene i autocamperen være tømt og kan ikke bruges. I vil derfor være afhængige af campingpladser for at kunne vaske op og bade.

Autocampere, der lejes fra New York eller Denver i perioden medio oktober til medio april samt fra Seattle i månederne oktober til april, vil være klargjort til frostgrader. Fra Seattle vil der i vintermånederne endvidere blive udleveret snekæder, som kun skal afregnes, hvis de benyttes. 

Undervejs

Kommer I ud for et uheld undervejs, eller får I blot brug for lidt vejledning fra Road Bear, kan deres Support træffes alle dage, 24 timer i døgnet.

Vejafgifter i det sydlige Florida

Florida Turnpike har implementeret en elektronisk betaling af vejafgift for den sydlige strækning, fra US1 i Florida City til Miami-Dade/Broward County line. De gamle betalingssteder er fjernet, og vejafgifter kan ikke længere betales kontant. Har I planlagt at køre denne strækning, så tal med Road Bear ved afhentning af autocamperen, og find bedste løsning for betaling af vejafgiften. Hvis en faktura for vejafgifter sendes til Road Bear RV, som den registrerede ejer af køretøjet, vil alle gebyrer (+ ekspeditionsgebyr) blive opkrævet på lejers kreditkort.

    Hastigheds- og parkeringsbøder

    Det er lejers pligt at informere Road Bear om eventuelle bøder, modtaget undervejs, samt at betale dem ved aflevering af autocamperen. Undlades dette, og autocamperen i lejeperioden er blevet registreret i en overtrædelse af de lokale myndigheder, hvor Road Bear skal informere myndighederne om lejers data, vil Road Bear herefter opkræve lejer for bøden samt et administrationsgebyr på 100 USD.

    Forsikring

    Ansvarsforsikring

    Road Bear har for alle deres køretøjer tegnet ansvarsforsikring (Public Liability Insurance), der er inkluderet i lejeprisen. Forsikringen dækker i tilfælde af ulykker, hvor lejer har skylden. Forsikringen dækker Road Bear for op til 1.000.000 USD og lejer for minimum ansvarsdækning iht. regler gældende for den enkelte stat. I henhold til gældende praksis dækker ansvarsforsikringen dog ikke, såfremt køretøjet ikke betjenes sikkerhedsmæssigt forsvarligt i overensstemmelse med alle gældende love og regler og i overensstemmelse med gældende regler og betingelser i lejekontrakten.

    VIP-forsikring

    Alle Road Bear-lejemål inkluderer en VIP-forsikring ved skade på autocamperen, hvor lejer har en selvrisiko på 1.500 USD pr. skade. Skaderne inkluderer uheld med eller uden modpart, hvor lejer eller 3. part har skyld, skader på sidespejle og ruder, tyveri, brand, indbrud og hærværk. Forsikringerne dækker kun, såfremt betingelserne i lejekontrakten overholdes.

    Forsikringen dækker ikke

    • Personlige ejendele.
    • Kørsel uden for tilladte områder.
    • Uagtsom kørsel.
    • Skade på autocamperens interiør.
    • Frostskader eller skader pga. overophedning.
    • Forsætlige skader forårsaget af lejer eller dennes gæster.
    • Ukorrekt anvendelse af benzin og diesel.
    • Skader som følge af indtagelse af spiritus eller narkotika.
    • Skader som følge af overvægt i autocamperen.
    • Kørsel med flere personer end autocamperen er beregnet til.
    • Kørsel af uautoriseret chauffør.
    • Personskade.
    • Skader som følge af kørsel med udrullet markise.
    • Skader som følge af uagtsom nivellering.

    Tillægsforsikring (SLI)

    Supplement Liability Insurance kan tegnes som tillæg til lejeaftalen. SLI giver lejer og chauffører noteret på lejekontrakten en udvidet dækning på op til 500.000 USD mod 3. parts erstatningskrav.

    Skadesansvar/selvrisiko (VIP)

    VIP-forsikringen er inkluderet i den forudbetalte leje, og I kan højst blive gjort ansvarlige for op til 1.500 USD for tyveri eller skade pr. uheld, dog under forudsætning af at lejeren og chaufføren har overholdt de gældende regler og betingelser i lejekontrakten samt omgående rapporterer en evt. hændelse eller skade på køretøjet og undgår ulovligt brug af køretøjet.

    Ifølge gældende praksis vil al brug af køretøjet i strid med lejekontrakten betragtes som brud på denne og dermed gøre lejer fuldt ud ansvarlig for alle evt. skader og omkostninger som følge heraf. Så vidt det endvidere er tilladt i henhold til gældende love, vil både den udvidede ansvarsforsikring (SLI) og ansvarsdækningen (liability insurance) træde ud af kraft.

     

    Opsummering af forsikringsregler

    Al dækning og fravigelser er underlagt betingelserne i jeres individuelle lejekontrakt; forsikringsdækningen gælder kun, såfremt køretøjet anvendes i henhold til gældende regler og betingelser nævnt i lejekontrakten, som underskrives ved afhentning af autocamperen. Al dækning bortfalder, såfremt I glemmer at udfylde og indsende en ulykkes- eller skadesrapport eller hvis køretøjet anvendes i strid med gældende regler i lejekontrakten.

    Selvrisiko-eliminering

    Det er muligt at tilkøbe en VPU (VIP Plus Upgrade), der vil fjerne selvrisikoen på 1.500 USD i forbindelse med tyveri eller skade på autocamperen. VPU forudsætter, at lejer ikke handler i strid med lejeaftalen. VPU er IKKE obligatorisk. Pris 17.95 USD pr dag + skatter og afgifter. 

    Priser - hvad er inkluderet- og ikke inkluderet

    Road Bear tilbyder 2 pristyper:

    Standard og All Inclusive. Hvad der bedst kan betale sig, afhænger af hvad I ønsker inkluderet i jeres leje.   
    Kontakt os og lad os finde den bedste pris til jer. 

    Hvad er inkluderet i standard autocamper-lejen?

    • Grundleje for valgte antal dage.
    • VIP-forsikring - se separat afsnit.
    • Klargøringspakke til autocamper.
    • Transport til/fra udlejningsstationen - se separat afsnit.
    • Skatter og afgifter på ydelser købt hjemmefra.

    Hvad er ikke inkluderet i autocamper-lejen?

    • Miles - se separat afsnit *.
    • Ekstra ”løse” miles koster 47 cent pr. mile i USA *.
    • Udstyrspakker 79 USD pr. stk. - se separat afsnit *.
    • GPS 50 USD pr. leje. GPS er inkluderet i udstyrspakkerne *.
    • Campingstole 14 USD pr. stk. *
    • WiFi hotspot 12,50 USD pr. dag (maks. 225 USD pr. leje) – se separat afsnit.
    • SLI-forsikring 20 USD pr. dag - se separat afsnit.
    • VPU selvrisikoeliminering 17,95 USD pr. dag - se separat afsnit.
    • Gebyr for envejsleje - se separat afsnit.
    • Autocamperen udleveres med fuld tank og skal returneres med fuld tank for at undgå opkrævning for påfyldning af benzin.
    • I autocamperen findes en 110 volts generator. Pris for brug er 3 USD pr. time. Skal aftales ved afhentning, men afregnes ved aflevering. Bemærk: Brug af generator er almindeligvis ikke nødvendigt.
    • Mad og drikke.
    • Gas til madlavning og varme.
    • Udgifter til overnatninger på campingpladser.
    • Overnatning før afhentning af autocamper.
    • Colorado Road Safety Fee, 2 USD pr. dag (maks. 88 USD pr. leje) på leje fra Denver.
    • New Jersey Security Fee, 5 USD pr. dag (maks. 140 USD pr. leje) på leje fra New York.
    • Sunpass til betalingsveje i Florida, 5 USD pr. dag (maks. 50 USD pr. leje) på leje fra Orlando.
    • Skatter (statslige, lokale, etc.) på ydelser købt lokalt i USA.

      * Er inkluderet i All inclusive-prisen.

      Alle nævnte priser er vejledende og kan ændres uden varsel. 


    Kontakt os og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination.

    Minimumleje

    Min. lejeperiode er ved standardpris 7 nætter (dog 12 nætter fra Las Vegas, Los Angeles og San Francisco i perioden 18.-26. august 2024) og 14 nætter ved All Inclusive-priserne.
    Bemærk, at forsinket afhentning eller aflevering før tid ikke berettiger til refundering af ubenyttede dage, og forudbestilt ubrugte miles refunderes ikke.

    Envejsleje

    Ved aflevering af autocamperen på anden adresse end afhentningsadressen opkræves der et gebyr for denne service kaldet envejsleje. Gebyret opkræves hjemmefra sammen med lejen. Envejsleje koster mellem 313-875 USD. Beløbet varierer og afhænger af ruten.
    Kontakt FDM travel og få oplyst envejslejen for jeres ønskede rute.

    WiFi Hotspot

    Road Bear tilbyder jer mulighed for internetforbindelse på turen. For 12,50 USD pr. dag (maks. 225 USD for hele lejen) får I ubegrænset data i USA og Canada inkl. online kort og kommunikation. Der kan forbindes op til 5 enheder.

    Udstyrspakker

    Udstyrspakke (Convenience Kit) er det udstyr, I får brug for undervejs. Pakken består af GPS, tæpper, hovedpuder, lagen og hovedpudebetræk, håndklæder, vaskeklude, viskestykke, tallerkener, kopper, bestik, diverse køkkenredskaber, gryde og pande lommelygte, dåse og flaskeåbner m.m.
    Pris 79 USD pr. person (barn under 6 år uden beregning).

    Forudbestilte miles-pakker

    En pakke med 500 miles koster 249 USD. Pakkerne skal købes hjemmefra, da de ikke kan købes ved afhentning af autocamperen. Alle bestillinger skal inkludere et til turen rimeligt antal miles. Ved køb af All Inclusive / All Inclusive Plus er der ubegrænset antal miles inkluderet. 

    Priseksempel

    Vejledende priseksempel på 3 ugers leje af type R til 6 personer. Bestilling 15. august 2023.
    Afhentning i Los Angeles den 25. juni 2024 og aflevering i Seattle.

    Beregnet på standardpris:
    3 x 173 USD + 6 x 236 USD + 9 x 386 USD + 3 x 448
    5% rabat for langtidsleje
    10% rabat i forsalgsrabat

    Klargøringspakke til autocamper

    2.500 miles
    6 udstyrspakker (6 x 79 USD)
    50% rabat på udstyrspakker i forsalgsrabat
    Envejsleje mellem Los Angeles og Seattle
    WiFi
    6 campingstole (6 x 14 USD)
    VPU selvrisikoeliminering (21 x 17,95 USD)
    SLI-forsikring (21 x 20 USD)
    I alt inkl. 2.500 miles


    6.753 USD
    - 338 USD
    - 675 USD
    229 USD
    1.245 USD
    474 USD
    - 237 USD
    375 USD
    225 USD
    84 USD

    377 USD
    420 USD
    8.932 USD

     

     

    Find din autocamper

    Se eksempler på indretning af de forskellige typer autocampere

    Der kan være varianter inden for hver bilgruppe. Som standard er en autocamper udstyret med:

    • Servostyring og fartpilot
    • ABS-bremser
    • Bak-kamera
    • Automatgear
    • Aircondition
    • Generator
    • 3 kogeplader (kun 2 i K modellen)
    • Ovn (kun R og U modellerne)
    • Køleskab og fryser
    • Mikroovn*
    • Brusebad og håndvask
    • Toilet
    • USB-stik
    • LCD TV* 
    • AM/FM radio
    • Markise*
    • Campingbord*
    • Stige og sikkerhedsnet til soveplads over førerkabine*
    • Gode opbevaringsmuligheder*

    *) findes ikke i K modellen

    C23-25 M - 5.pers.

    Bestil tidligt - Spar penge

    Forsalgsrabat

    Bestil i god tid og spar penge.

     

    • Ved bestilling senest 30. november 2023 får i 10% rabat på lejen samt 50% på udstyrspakker (GPS inkluderet) købt hjemmefra.

    Forsalgsrabatten gælder for autocamperlejer, der starter i perioden 1. april 2024 - 31. marts 2025.

    • Ved bestilling senest 31. januar 2024 får i 5% rabat på lejen samt 50% på udstyrspakker (GPS inkluderet) købt hjemmefra.

    Forsalgsrabatten gælder for autocamperlejer, der starter i perioden 1. april 2024 - 31. marts 2025.

    Super Deals

    Road Bear har løbende gode tilbud - Super Deals på udvalgte autocamper-typer fra de forskellige udlejningssteder. Få oplysninger om aktuelle Super Deals hos os.

    One Way Specials

    I perioder og på udvalgte ruter tilbyder Road Bear envejsleje uden ekstra omkostninger.

    • Ved afhentning i Las Vegas, New York eller Denver fra 15. marts 2024 og aflevering i Los Angeles, Seattle, San Francisco eller Las Vegas senest 31. maj 2024.
    • Ved afhentning i Orlando fra 15. marts 2024 og aflevering i Los Angeles, Seattle, Denver, New York, San Francisco eller Las Vegas senest 15. juli 2024.
    • Ved afhentning i Las Vegas, Denver, Seattle eller Los Angeles fra 15. juli 2024 og aflevering i Denver eller Seattle senest 20. august 2024.
    • Ved afhentning i Las Vegas, Los Angeles, Denver eller San Francisco fra 1. oktober 2024 og aflevering i San Francisco, Las Vegas eller Seattle senest 30. oktober 2024.
    • Ved afhentning i Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver, Seattle eller New York i fra 1. oktober 2024 og aflevering i Orlando senest 30. november 2024.

    Langtidsleje

    Ved langtidsleje ydes følgende rabat på lejen.

    • 21-41 dage 5% rabat.
    • 42 dage eller mere 10% rabat.


    Kontakt FDM travel og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination.

    Planlægning af jeres kør-selv-ferie i autocamper

    Planlægning af jeres kør-selv-ferie i autocamper

    Uanset jeres ønsker til overnatningssteder, så anbefaler vi, at I allerede hjemmefra planlægger turens længde, så I ikke får forudbestilt for mange miles/km eller slutter med at have kørt længere, end I på forhånd havde regnet med og derfor ender med en ekstra regning for antal kørte miles/km. Hvis I ikke hjemmefra har købt miles/km (enten Unlimited Mileage Special eller som pakker af 500 miles/500 km og 100 miles/100 km), vil I ved lejens start blive opkrævet for et antal miles/km, der svarer til den forventede kørsel.

    Vær opmærksom på, at der er begrænsede muligheder for at finde åbne campingpladser i vinter- og ydersæsoner. Dette gælder især for den nordlige del af USA.

     

    Kampgrounds of America
    – eller blot KOA – er lidt af en institution i det nordamerikanske campingunivers. De fleste af KOA’s mere end 500 campingpladser i USA og Canada har mange faciliteter at byde på som swimmingpool, restaurant og forretning, hvilket gør det oplagt at inkludere nogle nætter på KOApladser, når man planlægger ferie med autocampere. Husk altid at medbringe og oplyse om jeres KOA Value Kard, da I så opnår 10% rabat på jeres overnatninger på KOAs campingpladser. 

    Reservation er ikke altid nødvendig, men KOA-campingpladser er populære og kan derfor blive fyldt op. Så hvis I kender jeres rejserute allerede inden afrejse, kan det anbefales, at I laver en reservation hjemmefra på www.koa.com. Her findes ligeledes en oversigt over alle campingpladserne samt priser på samme. Mange campingpladser tilbyder forskellige muligheder for pladser med eller uden opkoblinger til forskellige forsyninger som vand og elektricitet. Endvidere er der på KOA’s campingpladser mulighed for at få tømt spildevandstanken.

    Offentlige campingpladser
    (Stateparks og National Parks):

    Der er mange campingpladser og RV-parker i USA og Canada. Mange af dem ligger i forbindelse med nationalparkerne og andre naturattraktioner. Når man camperer inde i de store nationalparker, har man bogstaveligt talt den vilde natur lige udenfor døren. Offentlige campingpladser er noget, der ejes af en lokal, statslig eller føderal regering. De er ofte mere naturskønne end KOA’s campingpladser - her tænkes på den umiddelbare campingplads og dens omkringliggende område. De har typisk færre faciliteter, og det kan ikke garanteres at der er nogle faciliteter overhovedet. Nogle campgrounds kan have toiletter, bad og vandforsyning mm., mens andre kun tilbyder en holdeplads. Læs mere og bestil på: www.recreation.gov

    TIP: Hvis I ønsker at bo på en campingplads inde i en nationalpark, så anbefaler vi kraftigt, at I bestiller plads hjemmefra og i meget god tid, da de er meget populære! 

    Harvest Hosts
    Et alternativ til campingpladser kan være Harvest Hosts, der er et medlemskabsprogram, som giver adgang til et netværk af vingårde, gårde, bryggerier, museer, som tilbyder overnatning til autocampere. For et årligt medlemsgebyr, kan man bo hundredvis af interessante steder i Nordamerika. I øjeblikket er der næsten 9.000 værter i USA og Canada.
     
    Værterne har primært vingårde, destillerier, bryggerier, gårde og museer. De tilbyder ikke de tjenester, som I vil finde på en "normal" campingplads. Kun et lille antal værter tilbyder el og/eller vand. Derfor forventes det, at ens motorhome har de fornødne faciliteter. Med hensyn til generator, så må den generelt godt være tændt. Men spørg på forhånd og udvis respekt. I visse tilfælde vil værten placere dig et sted, hvor andre ikke bliver forstyrret af det. Som tommelfingerregel er vingårde, destillerier og bryggerier åbne året rundt. Gårde, museer og værter i Canada er sæsonbestemte, og har som oftest lukket i vinterperioden. 
     
    Hvis I ønsker at bo hos en vært, kan I booke plads på forhånd, så I sikrer jer, at værten er tilgængelig, og I vil typisk få information om, hvor I skal parkere, når I ankommer. Hvis I ændrer planer, skal I lade værten vide, at I ikke kommer. Harvest Hosts' værter er meget generøse, og giver medlemmer mulighed for at parkere en autocamper på deres ejendomme gratis… Men der er en uskreven regel om, at man støtter værterne i form af "drikkepenge", eller ved at købe produkter i deres gårdsbutik - her ses $30 USD som værende en acceptabel støtte. På den måde vinder alle! 

    Medlemsprogrammet koster i øjeblikket $99 USD for et års medlemskab. Læs mere her: https://harvesthosts.com/

    Få et tilbud

    X

    Gammel Havn 1
    9000 Aalborg
    Danmark

    mail 70116011
    X

    Sønder Allé 6, 1. sal
    8000 Aarhus
    Danmark

    mail 70116011
    X

    Firskovvej 32
    2800 Kgs. Lyngby
    Danmark

    mail 70116011
    X

    Firskovvej 32
    2800 Kongens Lyngby
    Danmark

    mail 70116011
    X

    Kongensgade 9, 1 etage
    5000 Odense
    Danmark

    mail 70116011
    X

    Dæmningen 47
    7100 Vejle
    Danmark

    mail 70116011