NH Barcelona Eixample

Dette foto er fra Barcelona

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
  • Safe
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Det elegante hotel ligger i nærheden af Barcelonas´ messecenter, Placa Cataluña og banegården Sants. Der er desuden ca. 500 m til metrostationen Urgell. Herudover er der gode forbindelser til lufthavnen og blot ca. 100 m fra hotellet er der forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m væk finder man endvidere diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber.
Indretning
Hotellet er bygget i 2001 og dets hovedbygning er på seks etager med i alt 81 værelser, heraf 12 enkelt- og 68 dobbeltværelser samt en suite. Bygningen rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, garderobe og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (ca. 15 EUR/dag). Prikken over i’et er hotellets vaskeservice og roomservice.
Hotelværelse
De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).
Forplejning
Morgenmaden serveres som buffet.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Bestil her