Rejseforedrag: Kør-selv i Spanien

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Andalusien

Drømmer du om at opleve Andalusiens imponerende bjerglandskaber, kridhvide landsbyer og arabiske kulturhistorie? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det andalusiske.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, det sydlige Spanien har at byde på: Fra idylliske kystbyer og velsmagende tapas til gyldne sandstrande og mauriske paladser. Kom med til flamencoens hovedstad, Sevilla, med den fascinerende Plaza de España, og til Granada, der emmer af historisk storhed med arkitektur-ikonerne Alhambra og Generalife.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i Andalusien og gerne vil introduceres til området. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad det sydlige Spanien har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydspanske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Andalusien.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.

 

Find mere inspiration til din rejse her