Mijas, Malaga, Andalusien!

9 dages rejse med dansk rejseleder

Afslappet ferierejse til skønne Andalusien med base i den hyggelige bjerglandsby Mijas. Mijas ligger på bjergskråningerne med smuk udsigt over Middelhavet. Vi har inkluderet halvpension med vin samt spændende udflugter i Mijas, Malaga og Ronda. Derudover har du bl.a. mulighed for at tage med på udflugter til den engelske koloni Gibraltar og til umådeligt imponerende Alhambra. Rejsen er på 9 dage, så du har god tid til at slappe af og fordøje alle indtrykkene. 

Fra 7.990 kr.
pr. person i dobbeltværelse for rundrejse m. dansk rejseleder, fly, transport, hoteller, nævnte udflugter og måltider iflg. program.

Varighed:
9 dage

Ekstraudflugter:
Granada og Alhambra
Cordoba
Gibraltar


 

Reserver din rundrejse hos din rundrejsespecialist: 

Reserver

 

Dagsprogram

Dag for dag

Rejseprogram: København - Malaga - København

 • Dag 1: Ankomst til Malaga
 • Dag 2: Byvandring i Mijas
 • Dag 3: Byvandring i Malaga
 • Dag 4: Mijas - eller ekstraudflugt til Granada med Alhambra
 • Dag 5: Mijas - eller ekstraudflugt til Cordoba
 • Dag 6: Udflugt til Ronda
 • Dag 7: Mijas - eller ekstraudflugt til Gibraltar
 • Dag 8: Mijas
 • Dag 9: Hjemrejse

København - Malaga - Mijas

Efter ca. 4 timers flyvetur ankommer vi til Malaga, hvorfra rejsen tager sin begyndelse.

På denne rejse bor vi i den hyggelige landsby Mijas, som er en af Andalusiens klassiske hvide landsbyer – pueblos blancos. Byen ligger tilbagetrukket i bjergene – væk fra de mere turistede strandområder – og her er en skøn udsigt over Middelhavet, lidt tilbagetrukket oppe i bjergene. Her er et hyggeligt lokalliv med et væld af små cafeer, restauranter og butikker og rig mulighed for vandreture i naturen. På vores behagelige hotel er der god plads i de mange fællesområder, både indendørs og ved poolen udendørs.

Mijas

Formiddagen er i dag afsat til at udforske vores egen hyggelige landsby Mijas, hvor rejselederen laver en byvandring. Er benene friske, anbefaler vi en længere vandretur nord for byen. Der er flere gode vandreruter i bjergene med en spektakulær udsigt lige oven for byen.

Malaga - byrundtur

I dag kører vi til Malaga by, der er en fantastisk spændende havneby med masser af kulturtilbud, kunstmuseer, kulturhistorie og en typisk andalusisk stemning med citrusduftende pladser og hyggelige cafeer. I Malaga lever det traditionelle side om side med det moderne og internationale, og både spaniere og europæere samles om at forny og genskabe Andalusiens tidligere storhed.

På vores byvandring kommer vi både til den gamle bydel, hvor vi blandt andet hører om Malagas mest berømte bysbarn Pablo Picasso. Vi besøger også et par af byens meget flotte kirker og historiske cafeer, inden vi fortsætter byens mest berømte vartegn – den mauriske fæstning Alcazaba, der tårner sig op over byen og har gjort det i tusinde år.

Der bliver også lidt tid i byen på egen hånd – måske den skal bruges på at besøge Picassomuseet, gøre lidt indkøb, eller bare sidde på en cafe og lade livet passere forbi med en kop kaffe eller måske en sød Malagavin i glasset. Om eftermiddagen er vi igen tilbage i vores hyggelige Mijas.

Entre til Alcazaba er inkluderet. - evt. øvrige entreer er for egen regning.

Mijas (ekstraudflugt til Granada/Alhambra)

Dagen kan nydes på egen hånd i Mijas, eller du kan tage med på vores ekstraudflugt med rejselederen til Granada og Alhambra (bestilles hjemmefra).
Vi kører til Granada efter morgenmaden, hvor dagen er sat af til oplevelser i denne spændende by.

De mauriske konger besatte i starten af 700-tallet den iberiske halvø, og på kun otte år havde de underlagt sig området fra Sydspanien til Barcelona. I løbet af de næste 800 år pressede de kristne konger nordfra og fik langsomt tilbageerobret halvøen. Granada var i 1492 den sidste højborg, hvorfra de mauriske konger regerede deres store rige.

Alhambra er Granadas vartegn smukt beliggende på et plateau lidt uden for selve byen. Alhambra er et citadel og en paladsby opført i 1200- og 1300-tallet under maurerne og et af de prægtigste mauriske bygningskomplekser i hele Spanien.  

Mijas (ekstraudflugt til Cordoba)

Dagen kan nydes på egen hånd i Mijas, eller du kan tage med på vores ekstraudflugt med rejselederen til Córdoba (bestilles hjemmefra)
 
På dagens udflugt kører vi godt 200 km ind i Andalusiens bagland til storbyen Córdoba. Byen blev i år 711 erobret af araberne, og det blev startskuddet til byens storhedstid – Córdoba blev i 800- og 900-tallet anset for at være den vestlige verdens centrum hvad angår kunst og videnskaben.
 
Ved ankomsten til Córdoba bliver vi mødt af vores lokale byguide, der tager os med på en opdagelse i den charmerende gamle bymidte. Vi skal blandt andet fare vild i de smalle gyder i Córdobas jødiske kvarter La Juderia og besøge synagogen. Vi besøger naturligvis også Córdobas allerstørste seværdighed La Mezquita, den store moské, som er et af hovedværkerne inden for den islamiske arkitektur.

Både La Mezquita og Córdobas gamle bydel er optagets på UNESCOs verdensarvsliste, og efter vores rundvisning bliver der tid til at udforske de hyggelig gader og stræder på egen hånd. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage  til vores hotel i Mijas.


 
 

Mijas - Ronda

Efter morgenmaden kører vi til byen Ronda, der ligger på et plateau i Rondabjergene vest for Malaga. Rondas gamle bymidte er placeret på kanten af en dyb kløft med et fald på op til 100 meter, og den lodrette klippevæg har virket som et naturligt forsvarsværk for byen og dermed gjort Ronda stort set uindtagelig. Rondas gamle bydel er forbundet med den nyere del af byen henover kløften med den imponerende bro Puente Nuevo.

Ronda er også byen hvor Spaniens ældste tyrefægterarena ligger. Vi tager os tid til at gå en god tur i byen og finde frokost på egen hånd, inden vi kører tilbage Mijas, hvor resten af dagen kan nydes ved hotellets pool, med boglæsning i de hyggelige fællesarealer eller udforskning af Mijas landsby.

Mijas (ekstraudflugt til Gibraltar)

Dagen er til fri disposition. Vi mødes om aftenen igen til fælles Tapas-crawl.

Du kan også tage med på ekstraudlflugt til Gibraltar (bestilles hjemmefra).
Vi kører langs sydkysten til den engelske koloni Gibraltar på sydspidsen af den Iberiske Halvø. Vi besøger ’the Rock’, hvor en stor koloni af Gibraltaraber holder til i naturreservatet Upper Rock Nature Reserve i 400 meters højde. Kolonien er de eneste vildtlevende i Europa, og legenden siger, at så længe aberne holder til her, vil briterne regere over Gibraltar. Vi besøger også Gibraltar by, inden turen går hjemover til Mijas.

Mijas

Dagen er til fri disposition og kan nydes i Mijas by,med  en bog ved poolen eller tage en tur ned til kysten.

Mijas - Malaga - København

Vi tjekker ud fra hotellet og kører til Malaga lufthavn, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.
På rejsen den 04.-12. april er der tidlig afrejse fra Malaga.

 

Morgenmad er inkluderet

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Prisen inkluderer

 • Dansk rejseleder
 • Fly København-Malaga t/r
 • Godt 4-stjernet i Mijas hotel i delt dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 7 x aftensmad inlusiv 1 glas vin hver aften (dag 1-7)
 • 1 x Tapas-crowl afskedsmiddag (dag 8)
 • Byvandring i Mijas
 • Guidet byrundtur i Malaga
 • Bustur og udflugt til Ronda

 

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Ekspeditionsgebyr 125 kr. pr. bestilling
 • Måltider ud over de nævnte
 • Drikkevarer ud over nævnte
 • Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rejseforsikringer - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge og personlige udgifter
 • Øvrigt der ikke nævnt under ”Rundrejsen inkluderer” 

tillæg

 • Dobbeltværelse med havudsigt, pr. person 300 kr.
 • Eneværelse 1.590 kr.
 • Eneværelse med havudsigt 2.190 kr.

 

ekstra oplevelser

 • Ekstraudflugt til Granada og Alhambra 590 kr.*
 • Ekstraudflugt til Cordoba 590 kr.
 • Ekstraudflugt til Gibraltar 390 kr 

Priserne er pr. person

*Ekstraudflugter bestilles sammen med rejsen og gennemføres ved min. 15 deltagere.

 

Reserver

Afrejsedatoer

-
8.490 kr.
-
7.990 kr.

Angivne priser er inklusive rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt