Aparthotel Cordial Golf Plaza

Store, flotte lejligheder

Cordial Golf Plaza ligger perfekt i området Golf del Sur i San Miquel og har store, flotte lejligheder. Hotellet er ideelt såvel til til par som til familier og til den aktive ferie med golfspil og den afslappede ferie ved swimmingpoolen. Gode fiskerestauranter i området gør ferien endnu bedre.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  • Børnepool
  • Indendørs swimmingpool
Sport
  • Fitnessrum
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  • Strand
Værelses faciliteter
  • TV på værelset
  • Køkkenniche
  • Balkon/terrasse

Her skal du bo

Vis på kort

Cordial Plaza Golf ligger vest for lufthavnen på Tenerifes sydlige kyst ved strandområdet Costa del Silencio. Hotellet er omgivet af butikker, barer og restauranter, og der er busstoppested lige udenfor hotellet. Der er 500 m gang ad strandpromenaden til stranden San Blas. Der er kun ganske kort afstand til den lille fiskerby Las Galettas, hvor I kan få lokale specialiteter.

Amarillas 18-huls golfbane med rabatteret greenfee for hotellets gæster ligger et stenkast fra feriestedet. I har også bekræftede teeoff-tider på de baner, der er med i Tenerife Golf Association.

På Cordial Golf Plaza er der buffetrestaurant, poolbar med servering af lette retter og pianobar.

Der slappes af i hotellets store poolområde med solsenge til fri afbenyttelse. De små gæster holder til i børneklubben i deres egen pool eller i minidiskoteket.
Der er underholdning og aktiviteter for alle både om dagen og om aftenen.

I kan blive forkælet i hotellet flotte wellnessafdeling med indendørs pool,  jacuzzi, tyrkisk bad og mulighed for massage, og her er også frisør. Formen trimmes i hotellets fitness.

Der kan forekomme flystøj.

OBS vær opmærksom på når I bestiller fly, er der er to lufthavne på øen - nord og syd.

Om værelserne

1-vær. lejl., 2 pers.

1-vær. lejl., 2 pers.

2-vær. lejl., 2-4 pers.

2-vær. lejl., 2-4 pers.

3-vær. lejl., 4-6 pers.

3-vær. lejl., 4-6 pers.

1-værelses lejlighed

Opholdsrum med to senge, tv, køkkenniche med ovn, mikroovn og kaffemaskine, badeværelse og balkon eller terrasse. 2 personer. 45 m2.

2-værelses lejlighed

Opholdsrum med to senge, tv og køkken med ovn, mikroovn og kaffemaskine, soveværelse med to senge, badeværelse og balkon. 2-4 personer. 65 m2.

3-værelses lejlighed

Opholdsrum med to senge, tv og køkken med ovn, mikroovn og kaffemaskine, to soveværelser med hver to senge, to badeværelser og balkon. 4-6 personer.115 m2.

Bemærk

 

Bestil her