S'hort de Monnaber

Landlig idyl på S'hort de monnaber

S'Hort de Monnaber, der ligger i den smukke dal Vall de Sant Miquel i Campanet, er bygget med sten og har bevaret den landlige og traditionelle atmosfære i perfekt harmoni med moderne luksus. Her er 18 dejlige værelser, alle med balkon eller terrasse, badeværelse, aircondition og naturligvis trådløst internet. Og med en fremragende restaurant og en pragtfuld swimmingpool lige uden for døren. S'Hort de Monnaber lægger stor vægt på økologi og bæredygtighed, og mange af ejendommens egne økologiske produkter indgår i såvel morgenmad som køkkenets øvrige tilbud.

Inspiration

En pool i fremragende omgivelser

Poolen på S'Hort de Monnaber er ikke stor, men den er lang og ligger lige uden for værelserne, så den er nem tilgængelig. Rundt om poolen står parasoller og hvilestole.Og så er den naturligvis til fri afbenyttelse, når man er gæst på S'hort Monnaber.

ECO HOTEL MANNABER NEU

Et par km fra S'hort de Mannaber ligger Eco Hotel Monnaber Nou med en stor spa afdeling og indtil flere swimmingpools. Hotellet er bygget i sten i traditionel arkitektur, der forener elegance og komfort. Gæsterne fra S'hort de Monnaber kan frit benytte hotellet swimmingpool og spa-område. Her findes flere swimmingpools, whirlpool, tyrkisk bad, saunaer, fitnessrum m.m. Og naturlig vis er det muligt at tilkøbe massage samt forskellige afslappende behandlinger. Restauranten på Eco Hotel Mannaber Nou hører til blandt Mallorcas absolut bedste.

Kort

Vis på kort

Oplev Mallorca -