Ferielejlighed Torremolinos

Dette foto er fra Torremolinos

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
  • TV på værelset
  • Kaffe/te-maskine
  • Mikroovn
  • Køkkenniche
  • Køleskab
Sport
  • Golf
  • Fiskeri
Hotel faciliteter
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Denne indbydende ferielejlighed med tre soveværelser ligger over to etager, i boligkomplekset Atria, kun få minutters gang fra sandstrandene ved La Carihuela, Torremolinos. Til komplekset hører en fælles pool, haveanlægget og en afsikret parkeringsgarage.

Den lyse og rummelige lejlighed byder på wlan og et stort dagligområde med to sofaer, tv, spisehjørne og klimaanlæg. Herfra kommer I til en terrasse med udsigt over haven og poolen. På denne etage ligger også det godt udstyrede køkken med vaskemaskine og tørretumbler samt to soveværelser med franske altaner. Et soveværelse er udstyret med en stor dobbeltseng og indbyggede klædeskabe, dertil kommer eget badeværelse med badekar og bruser. I det andet soveværelse er der en stor dobbeltseng og skabe. Til dette værelse er der også et badeværelse med bruser på etagen. Det tredje soveværelse ligger ovenpå, som I når over en vindeltrappe. Ovenpå vil I straks lægge mærke til de charmerende skrå tagvægge. Her er der et andet dagligområde med hyggeligt siddehjørne med sofa og lænestole. Det tredje soveværelse med stor dobbeltseng råder over et badeværelse med badekar og bruser. Også en børneseng står parat her. Fra denne etage kan I også træde ud på den storslåede tagterrasse, der næsten er helt overskygget, så I også kan slappe af her henover dagen om sommeren. Spisehjørnet er velegnet til fire personer og byder også på grill.

Torremolinos er et af Spaniens vigtigste ferieområder og byder på hele 7 km kyst. Bydelen La Carihuela var en gang en helt almindelig fiskerlandsby og ligger i dag langs den vidunderlige strandpromenade, der har bevaret sin traditionelle atmosfære på trods af moderniseringen. Om natten vågner promenaden til pulserende liv, når de mange chiringuitos og strandbarer byder på musik og underholdning. Områdets sandstrande er rene og byder på mange muligheder for at være sportsligt aktiv samt til solbadning. Strandene forløber fra La Carihuela ca. 2 km til den spændende marina af Benalmádena, hvor der også venter alle slags natteliv og restauranter. Når I forlader strandpromenaden og går ned ad sidevejene, kann I finde mange forskellige butikker, supermarkeder og andet nødvendigt. I Torremolinos ligger også det største vandland vede hele Costa del Sol, Aqualand, hvor I kan tilbringe en herlig dag med hele familien. Der er endda minigolf. Lige ved vandlandet ligger også fritidsparken Cocodrilos Park, hvor I kan komme uhyggeligt tæt på mere end 200 krokodiller. Hvis I foretrækker det mere roligt, er der tre skove med ferskvandskilder og grillpladser i udkanten af byen. Der er også mange golfbaner i området, så golfspillere kan dyrke deres passion.

Antal sovepladser

Sengepladser: 6 voksne

Regler og vilkår

Nøgleudlevering: mellem kl. 16.00-20.00 på indflytningsdagen, med mindre andet fremgår af beskrivelsen til nøgleudleveringsstedet. Ved ankomst uden for dette tidsrum, bedes du kontakte og aftale dette med nøgleudleveringsstedet. Sker dette ikke, kan der opstå problemer med at få adgang til boligen den første nat. Ankomstformularen skal udfyldes med forventede ankomsttidspunkt, og sendes til nøglekontoret senest 3 uger før ankomst. Præcise informationer for nøgleudlevering fremsendes med rejsedokumenterne.

Vær opmærksom på ved ankomst efter kl. 20.00, kan nøglekontoret opkræve gebyr for sen indtjekning. Beløbets størrelse varierer afhængig af destination, men generelt i omegn af 50€.

Bestil her