Ferielejlighed Torremolinos

Dette foto er fra Torremolinos

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
  • TV på værelset
  • Kaffe/te-maskine
  • Mikroovn
  • Køkkenniche
  • Køleskab
Sport
  • Golf
  • Fiskeri
Hotel faciliteter
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Denne charmerende ferielejlighed er en penthouselejlighed, med tre soveværelser fordelt på to etager. Den ligger i boligkomplekset Atria, en kort gåtur fra sandstrandene i La Carihuela og Torremolinos. I har adgang til en fælles pool og haveanlæg, og kan parkere bilen i garage. I den lyse og rummelige lejlighed er der en stor stue med spiseafdeling og udgang til terrasse med udsigt over poolen og haven. Loungen er udstyret med to sofaer, et spisebord og stole, et tv og aircondition. Desuden er der Wi-Fi. Køkkenet er fuldt udstyret og her er der også vaskemaskine og tørretumbler. Der er også et toilet i stueetagen. Ud over stuen og køkkenet her der to soveværelser på denne etage. Et soveværelse er indrettet med en stor kingsize seng og indbyggede garderobeskabe og har eget badeværelse. Det andet soveværelse har en dobbeltseng og har også garderobeskabe. Øverste etage er tilgængelig via en vindeltrappe og fører til det tredje soveværelse. Her er hyggelige skrå vægge og en ekstra opholdsstue med en sofa og lænestole. Soveværelset på dette niveau rummer en dobbeltseng og har badeværelse, hvor der er badekar med forhæng og håndbruser. I loungen øverst er der en ekstra lille enkeltseng og en barneseng. Fra denne etage er der udgang til tagterrasse, med delvis overdækning hvor der er grill og et spisebord til fire personer.

Antal sovepladser

Sengepladser: 6 voksne

Regler og vilkår

Nøgleudlevering: mellem kl. 16.00-20.00 på indflytningsdagen, med mindre andet fremgår af beskrivelsen til nøgleudleveringsstedet. Ved ankomst uden for dette tidsrum, bedes du kontakte og aftale dette med nøgleudleveringsstedet. Sker dette ikke, kan der opstå problemer med at få adgang til boligen den første nat. Ankomstformularen skal udfyldes med forventede ankomsttidspunkt, og sendes til nøglekontoret senest 3 uger før ankomst. Præcise informationer for nøgleudlevering fremsendes med rejsedokumenterne.

Vær opmærksom på ved ankomst efter kl. 20.00, kan nøglekontoret opkræve gebyr for sen indtjekning. Beløbets størrelse varierer afhængig af destination, men generelt i omegn af 50€.

Bestil her