Pas- og visumregler for Sri Lanka

Pas- og visumregler for danske statsborgere, der ønsker at rejse til Sri Lanka

Følgende regler gælder for danske statsborgere ved indrejse i Sri Lanka:

Der er visumpligt for rejser til Sri Lanka. Turistvisum indtil 30 dages ophold kan opnås via ETA-registrering på www.eta.gov.lk/slvisa/

Forretningsvisum kræver en invitation fra samarbejdspartner i Sri Lanka. Dette gælder for danske pas inkl. danske forlængede pas.
 

  • Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder ud over opholdets varighed i Sri Lanka.
     
  • Danske provisoriske pas accepteres ved både ind- og udrejse. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på dansk provisorisk pas.
     
  • Børn indskrevet i forældres pas kan ikke få indrejse men skal være i besiddelse af eget pas.
     
  • For ophold over 30 dage gælder stadig visumpligt, dette kan søges med op til 90 dages ophold.
     

Da reglerne kan ændre sig med kort varsel, anbefales det, at der altid søges oplysning om gældende pas- og visumregler ved landets ambassade.
 

Adresse på ambassade

Sri Lankas Ambassade i Sverige
P.O.Box 24055
SE-104 50 Stockholm
09.00 — 17.00 (Man-Fre)
Tel: +46 (8) 663 65 23/25
Fax: +46 (8) 660 00 89
Email:
info@stockholm.embassy.gov.lk
Web: http://stockholm.embassy.gov.lk/