Rundrejser i Sri Lanka med dansk rejseleder

Sri Lankas paradis er en oplevelse for alle sanser

På vores rundrejser til Sri Lanka er der skruet op for de eventyrlige oplevelser. Det er for dig, der længes efter frodige nationalparker med flotte bjerge og majestætiske dyr som elefanter, leoparder, krokodiller og påfugle. Det er for dig, der gerne vil gå på opdagelse i farverige budhistiske templer, grønne temarker og spændende historiske byer. Øen i det Indiske Ocean byder dig velkommen med åbne arme, hvide sandstrande og en imødekommende og gæstfri lokalbefolkning, hvis historie går årtusinder tilbage. Oplev alt dette og meget mere sammen med en masse andre søde gæster på en rundrejse i Sri Lanka med dansk rejseleder.

På vores rundrejser i Sri Lanka bliver du præsenteret for en bred, men nøje udvalgt, vifte af indtryk. Vores ture er planlagt med ønsket om at give jer det bedste af den smukke ø. Vi dykker ned i de seværdigheder, der er med til at gøre Sri Lanka til hvad det er, og det indebærer både must sees og mindre kendte attraktioner.

Vi bruger vores viden til at sammensætte de bedste rundrejser til jer
Sri Lanka er et land, hvor der ikke er sparet på de store oplevelser, og dem er vores rundrejsespecialister eksperter i. Du vil på turene komme til at nyde godt af deres erfaring og viden, som de har taget med sig fra tidligere afholdte rundrejser. De har tilrettelagt turene i årets mest velegnede måneder, og de ved hvilke templer i skal se, hvor I skal smage på de traditionelle "curry-retter" og hvilke byer man bare skal besøge. De ved med andre ord hvilke oplevelser, der skal til for at få den frodige og farverige ø helt ind under huden. 

Rundrejserne inkluderer altid:

  • Bjergtagende natur
  • Safari med elefanter og krokodiller bl.a.
  • Mødet med en multireligiøs og gæstfri kultur
  • Historiske seværdigheder med templer og britisk kolonihistorie
  • Krydret og lækker lokal mad
  • Mødet med den gæstfrie lokalbefolkning

 

Har du spørgsmål til vores rundrejser med dansk rejseleder?

Kontakt

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din rejse til Sri Lanka, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

Kort

Vis på kort

Kontakt