Startpakke - Florida fra Orlando til Miami

12 dages startpakke i florida

Solskinsstaten bugner af oplevelser, og I får tid til lidt af det hele på denne 12 dages tur. Besøg fx Universal Studios, oplev Floridas unikke natur i Everglades og århundreders historie i St. Augustine, nyd den tropiske stemning på The Keys eller strand- og natteliv for alle på Miami Beach.

Vi har i denne pakke inkluderet billeje i hele perioden, tre nætter i Orlando ved ankomst, tre nætter i Miami inden afrejse og naturligvis flybilletten. De resterende fire nætter er det kun fantasien der sætter grænser - I kan bruge tiden præcis som I ønsker og planlægge denne del af rejsen efter jeres interesser og drømme. 

Fra 6.078 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 12 dages kør-selv-ferie med flybillet, 6 hotelovernatninger og billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
12 dage/11 nætter

 

Denne startpakke kan du skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando

Velkommen til Orlando og Florida!

Afhængig af hvilket flyselskab I flyver med, vil I ankomme til Orlando i løbet af eftermiddagen eller aftenen. I kan bruge aftenen på afslapning på hotellet eller tage en kort køretur til en restaurant, hvor I kan få jeres første amerikanske måltid mad. Efter en god nats søvn, er I klar til at udforske Orlando og forlystelsesparkerne næste morgen.

Orlando

I har to hele dage i Orlando, og det skal I nok få brug for, for byen bugner af forlystelsesparker. Alt efter temperament kan I vælge mellem Mickey Mouse og Universal Studios. Hvis I allerede har besøgt Disneyland Paris, vil vi anbefale Universal Studios og naboparken Island of Adventure med det store temaområde, The Wizarding World of Harry Potter. I kan også komme tæt på fjerne planeter og galakser, når rumfartshistorien folder sig ud i Kennedy Space Center, eller tag på powershopping i de store Outlets, der sælger mærkevarer til lave priser

Har I mindre børn med, så besøg Disney Magic Kingdom, eventuelt kombineret med Disney Animal Kingdom, der både er en safaripark og en zoologisk have. Overvej at tage en ekstra dag i Orlando, hvis det kniber med at få tid til det hele.

Tid på egen hånd i Florida

I dag forlader I Orlando, og kører på egen hånd ud for at opleve Florida. 

Der er masser af gode grunde til at besøge Fort Myers og nærområdet. Her ligger paradisøerne Sanibel og Captiva, hvor I kan nyde sandstrandene og det krystalklare hav. I kan bade fra strandene eller sejle ud med alt fra katamaran, yacht til kajak. I Fort Myers afholdes farverige festivaller og til de golfinteresserede, er der mere end 20 golfbaner i nærheden, som de kan boltre sig på.

I West Palm Beach kan I fylde jeres dage med kunstneriske oplevelser og naturskøn idyl. Som den ældste af byerne i det sydlige Florida rummer West Palm Beach stadig fortidens charme og varme i de maleriske historiske kvarterer og langs de fine palmeboulevarder. I det pulserende og livlige centrum venter kunst og kultur i særklasse, eksklusiv shopping og gastronomiske mesterværker.

I kan også køre ned forbi Key West. Turen til Key West yderst på Florida Keys er en fantastisk køretur. Sørg for at komme tidligt frem til Key West, for der er masser at opleve her. Først og fremmest den tilbagelænede stemning, de utallige barer langs hovedgaden Duval Street – og hvis tiden tillader det, et besøg i Ernest Hemingways villa, hvor den verdensberømte forfatter boede en årrække. Aftenen bør afsluttes med at se den smukke solnedgang fra Mallory Square.

Der er masser af muligheder i Florida.

Ankomst til Miami

I dag går turen mod Miami. På vejen bør dagens store pause være Everglades National Park med sit fantastiske dyreliv, der kan opleves langs den vej, der går ind gennem parken fra byen Florida City syd for Miami. Her kan I opleve alligatorer i naturlige omgivelser på helt tæt hold uden at blive ædt – foruden utallige fugle og en mangfoldig natur, lige fra mangrovelunde over tæt regnskov til øde stepper og sumpområder.

Miami

I har to hele dage til at opleve Miami.

Miami Beach kalder, og I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den berømte strandpromenade i South Beach. Husk at Miami Beach er andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppinggade Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem.

Selve Miami by inde på fastlandet – Miami Beach er jo en ø – har flere spændende kvarterer, bl.a. Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og cafeer – det hele samlet i et kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Men turister er velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne.

Ankomst til Danmark

I ankommer tilbage til Danmark efter en oplevelsesrig rejse, hvor I har haft god tid til at opleve hvad Florida har at byde på.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 6.078 kr.

Prisen inkluderer

 • Fly fra København til Orlando, samt fra Miami til København
 • 7 overnatninger
  • 3 nætter i Orlando
  • 3 nætter i Miami
  • 1 nat på flyet på hjemrejsen
 • 10 dages billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • 4 overnatninger mellem Orlando og Miami 
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker. I kan ligeledes tilføje hoteller til den del af rejsen som er på egen hånd. 

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Florida, eller lave en længere kør-selv-rejse, hvor I oplever flere stater.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Vi er altid tæt på dig med 8 butikker
 • Få rådgivning fra vores 40 dedikerede rejsespecialister 
 • Vi er kåret til Danmarks Ferierejsebureau 2019.

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 40116011
X

Søndergade 70, 1. etage
8000 Aarhus
Danmark

mail 40116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 40116011
X

Kattebjerg 3
4700 Næstved
Danmark

mail 40116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 40116011
X

Algade 50, 1. th
4000 Roskilde
Danmark

mail 40116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 40116011
X

Dumpen 23
8000 Viborg
Danmark

mail 40116011